Summary


Globaalikasvatus-listalla jaetaan uutisia sekä tietoa koulutuksista ja tapahtumista. Lista on tarkoitettu globaalikasvatusverkoston jäsenille ja muille kiinnostuneille.

Globaalikasvatus-listalla saat ajankohtaisia uutisia sekä tietoa globaalikasvatuksen ajankohtaisista tapahtumista, koulutuksista ja järjestöjen tarjoamista palveluista. Lista on tarkoitettu globaalikasvatusverkoston jäsenille ja muille kiinnostuneille. Järjestöt voivat lähettää listalle virallisia tiedotteita, tapahtumamainoksia sekä kurssi- ja työpaikkailmoituksia. Listalle ei voi postittaa kaupallisia tiedotteita, jotka eivät ole erityisesti suunnattuja järjestöille tai kasvattajille, tai liity jollain tavalla järjestö- ja globaalikasvatustoimintaan.

Tapahtumailmoituksista tulee käydä selvästi ilmi vähintään seuraavat tiedot: tapahtuman järjestäjän nimi, tapahtuman teema, aika, paikka, maksullisuus/maksuttomuus ja lisätietojen antaja. Listalle postitettavia tapahtumatietoja kerätään myös Fingon verkkosivuilla olevaan tapahtumakalenteriin.

Viestien lähettäjien odotetaan noudattavan viestinnän eettisyyden ja vastuullisuuden periaatteita. Fingo ei lain mukaan ole päätoimittajavastuussa listan sisällöstä mutta pyrkii kitkemään pois laittomuudet ja väärinkäytökset. Laitonta on esimerkiksi kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Väärinkäytöksiksi luetaan muun muassa tahallinen harhaanjohtava viestintä ja epärehellinen taloudellisen voiton tavoittelu. Laittomia tai väärinkäytöksiä sisältäviä viestejä lähettävät henkilöt erotetaan listalta.

Saat viestisi listalle lähettämällä sen osoitteeseen globaalikasvatus@lists.fingo.fi. Fingon listat ovat suljettuja eli niihin voivat lähettää viestejä vain listan jäsenet. Listalle lähetettävät viestit tulee otsikoida selkeästi eikä niihin kannata lisätä liitetiedostoja. Jos liite on kuitenkin tarpeellinen, sen koko voi olla enintään 200 kilotavua.

Jos haluat erota listalta, lähetä tyhjä viesti ilman otsikkoa osoitteeseen globaalikasvatus-unsubscribe@lists.fingo.fi. Sen jälkeen saat automaattisesti sähköpostin, johon vastaamalla vahvistat tilauksen peruutuksen.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Fingon viestintään: viestinta@fingo.fi

To contact the list owners, use the following email address: globaalikasvatus-owner@lists.fingo.fi

Archives

Archives


Subscription / Unsubscription

To subscribe or unsubscribe from this list, please log in first. If you have not previously logged in, you may need to set up an account with the appropriate email address.

Log In


You can also subscribe without creating an account. If you wish to do so, please use the form below.