[Maailmakoulussa] Globaalikasvatusjärjestöjen OKL-yhteistyö lukuvuonna 2019-2020

Sanna Rekola sanna.rekola at fingo.fi
Mon May 20 14:49:14 EEST 2019


Hei OKL-yhteistyössä mukana olevat järjestöt!

Globaalikasvatusverkoston OKL-yhteistyö jatkuu ensi lukuvuonna. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan yhteistyötä  Fingon toimistolle (Elimäenkatu 25-27, 6 krs.) maanantaina 10.6. klo 9:30-11:30. Millaisia teemoja ja painotuksia haluamme nostaa esille yhteistyössämme  ensi vuonna?

Olen laatinut alustavan koulutuskalenterin, jonne voi käydä lisäämässä nimensä niiden koulutusten kohdalle, joihin on kiinnostunut tulemaan mukaan.

  *   OKL-koulutukset 2019-2020<https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_ogdFB5SPdvHB3mTaIIy99eR5R6wMaGwaNRrWKbmCsE/edit?usp=sharing>

Tulevassa kokouksessa suunnitellaan ensi vuoden teemapainotuksia ja sovitaan luento-osioiden spekseistä sekä katsotaan alustavasti millaisilla kokoonpanoilla mitäkin tapahtumia ollaan toteuttamassa.

Laitan tapahtumasta kutsun myös Fingon globaalikasvatuslistalle, jos vaikka joku uusi toimijakin saataisiin mukaan.

Globaalikasvatusverkosto on tehnyt yhteistyötä opettajankoulutuslaitosten kanssa jo kymmenen vuoden ajan. Ensi lukuvuoden aikana jalkaudumme ainakin Helsingin, Jyväskylän, Rauman ja Turun opettajankoulutuslaitoksille. Maailma koulussa -seminaareihin ja -työpajoihin osallistuu vuosittain yli 500 opettajaopiskelijaa. Tavoitteena on tukea ja kannustaa tulevia opettajia opetussuunnitelman mukaiseen globaalikasvatukseen käytännössä. Mukaan yhteistyöhön ovat globaalikasvatusjärjestöt, jotka tarjoavat pedagogista tukea globaaliasioiden opetukseen.

Ilmoittautumiset tapaamiseen torstaihin 6.6. mennessä osoitteeseen: sanna.rekola at fingo.fi<mailto:sanna.rekola at fingo.fi>.
Jos et pääse mukaan, mutta olet kiinnostunut olemaan mukana yhteistyössä ensi vuonna, ilmoittaudu kuulolle!

Vastaan mielelläni kysymyksiin!

Lämpimin terveisin,
Sanna


Sanna Rekola
Asiantuntija, globaalikasvatus | Fingo
+358 50 317 6697 | sanna.rekola at fingo.fi<mailto:sanna.rekola at fingo.fi>
twitter.com/sannarekola
Fingo ­­­- Vaikuttaa tulevaisuuteen tänään.
viestii | kouluttaa | kasvattaa | tukee | vaikuttaa
fingo.fi<http://www.fingo.fi/> | Facebook<https://www.facebook.com/FingoFi/> | Twitter<https://twitter.com/FingoFi> | LinkedIn<https://www.linkedin.com/company/fingo-fi/about/>
Kepa ja Kehys ovat nyt Fingo. Teemme töitä, jotta maailma olisi reilumpi. Ihan kaikkialla. Olemme 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.fingo.fi/pipermail/maailmakoulussa/attachments/20190520/824a5a23/attachment.html>


More information about the Maailmakoulussa mailing list