[Kulttuuri] Oppimisen aamukahvit Fingossa ke 5.6.

Emmi Liulia emmi.liulia at fingo.fi
Ti toukokuu 14 09:47:02 EEST 2019


Oppimisen aamukahvit Fingossa 5.6. klo 9-11.30Millaisia ovat järjestötoimijoiden tulevaisuuden haasteet ja osaamistarpeet, jotta voimme toimia yhteiskunnallisen muutoksen suunnannäyttäjinä? Miten voimme yhdessä oppimisen kautta vahvistaa kansalaisyhteiskuntaa Suomessa ja maailmalla? Miten innostamme myös muita oppimaan?Tule mukaan keskustelemaan ja ideoimaan, miten Fingon ja muiden oppimisesta kiinnostuneiden järjestöjen pitäisi ymmärtää alan toimijoiden tarpeita. Millaisista teemoista  ja menetelmistä maailmaa muuttava järjestökoulutus rakentuu?Työpaja ammentaa keskustelua ajankohtaisten trendien lisäksi  Fingon oppimispalveluiden tuloksia kartoittaneesta”muutosharavoinnista” sekä Oppimiskeskus Siviksen tekemästä <https://www.ok-sivis.fi/media/materiaalit-osio/selvitykset-ja-tutkimukset/siviksen-osaamistarvekysely-2018.pdf> katsauksesta<https://www.ok-sivis.fi/media/materiaalit-osio/selvitykset-ja-tutkimukset/siviksen-osaamistarvekysely-2018.pdf> järjestöjen osaamis- ja koulutustarpeisiin.Onko järjestölläsi tästä tematiikasta selvityksiä tai muuta tietoa? Ota yhteyttä niin sovitaan alustuksesta!Työpajan vetävät Fingon oppimisen asiantuntijat Maarit Pihkala ja Antti Turakka.Tilaisuus järjestetään Fingon toimistolla (Elimäenkatu 25-27, Amazon 6 krs.) Tilaisuudessa tarjoillaan aamupalaa.


Ilmoittaudu mukaan<https://www.fingo.fi/tapahtumat/2019-06-oppimisen-aamukahvit-tyopaja>! Lisätietoja: koulutus at fingo.fi<mailto:koulutus at fingo.fi><mailto:koulutus at kepa.fi>
Emmi Liulia

Koulutussihteeri | Fingo


 +358 50 317 6693 |emmi.liulia at fingo.fi<mailto:%7Ckalle.korhonen at fingo.fi>Fingo – vaikuttaa tulevaisuuteen tänään.
viestii | kouluttaa | kasvattaa | tukee | vaikuttaa
fingo.fi

Kepa ja Kehys ovat nyt Fingo. Teemme töitä, jotta elämä olisi reilumpaa. Ihan kaikkialla. Olemme yli 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö.
________________________________

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.fingo.fi/pipermail/kulttuuri/attachments/20190514/09da7fad/attachment-0001.html>


Lisätietoja postituslistasta Kulttuuri