[Kehityspolitiikka] Fingo hakee digitaalisen viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Carita Kuusinen carita.kuusinen at fingo.fi
Ma Loka 4 14:36:02 EET 2019


Fingo ry on 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntija. Viestimme, koulutamme, kasvatamme, tuemme ja vaikutamme, jotta elämä olisi reilumpaa – ihan kaikkialla.

Etsimme viestintämme vahvistukseksi tehokasta digitaalisen viestinnän asiantuntijaa tukemaan ja kehittämään Fingon näkyvyyttä ja vuorovaikutusta sosiaalisen median kanavissa sekä muualla verkossa. Työsuhde on vakituinen (37,5h/ viikko) ja alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävässä toimit Fingon sosiaalisen median kanavien pääkäyttäjänä ja vastaat kanavien seurannasta ja kehittämisestä. Sisältöjen ideoinnissa ja kanavien ylläpidossa sinua tukevat muut Fingon asiantuntijat. Hallitset analytiikkatyökalujen käytön, osaat hyödyntää niistä saatavaa tietoa työsi tukena ja valmennat työkavereitasi sujuvasti sosiaalisen median kanavien ja verkkoviestinnän työkalujen käytössä. Monipuolisena viestijänä tuotat mielenkiintoisia sisältöjä eri kanaviin. Tehtäviisi kuuluu myös Fingon järjestämän Maailma Kylässä -festivaalin sekä muiden tapahtumien viestinnän tukeminen.

Kiinnostuitko? Lue koko hakuilmoitus täältä:
https://www.fingo.fi/ajankohtaista/tyopaikat/arkisto/2019/digitaalisen-viestinnan-asiantuntija

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.fingo.fi/pipermail/kehityspolitiikka/attachments/20191104/23536757/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kehityspolitiikka