[Kehityspolitiikka] Kutsu: Meppikahvit Heidi Hautalan kanssa 15.2.

Sonja Hyötylä sonja.hyotyla at fingo.fi
Ke Helmi 6 13:23:01 EET 2019


MEPPIKAHVIT HEIDI HAUTALAN KANSSA KESTÄVÄSTÄ KEHITYKSESTÄ JA EUROOPASTA SUUNNASTA 15.2.
Mitä askelia EU on ottanut kestävän kehityksen toimintaohjelma Agenda 2030:n toimeenpanemiseksi ja mitä seuraavaksi tulisi tehdä? Entä miten kevään europarlamenttivaalit voivat muuttaa Euroopan ja kestävän kehityksen suuntaa?
Aika: perjantai 15. helmikuuta 9.30–11.30
Paikka: Cafe Talo, Hämeentie 2 B, 00530 Helsinki
Tervetuloa keskustelemaan europarlamentaarikko Heidi Hautalan kanssa Fingon meppikahveille! Heidi Hautala toimii parhaillaan varjoraportoijana Euroopan parlamentin Agenda 2030:a koskevassa oma-aloitemietinnössä. Hautala toimii myös Euroopan parlamentin varapuheenjohtajana sekä jäsenenä kehitysvaliokunnassa ja kansainvälisen kaupan valiokunnassa.
Meppikahveilla päästään keskustelemaan kolme kautta parlamentissa istuneen Hautalan kanssa myös kevään europarlamenttivaaleista ja Euroopan suunnasta. Poliittisten ryhmien perinteinen valtatasapaino voi kevään vaalien myötä muuttua. Uusi parlamentti ja syksyllä aloittava komissio asettavat Euroopan seuraavien vuosien agendan, mutta mihin suuntaan EU kehittyy?
Meppikahveilla on tarjolla kevyttä aamiaista. Pyydämme ilmoittautumisia verkkolomakkeella<https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=gWuLXKdrXUOdrAnl6z8BuHTI4Qm3btpGms-FVDNvUZxUREpXNU5YVjVZUTBaNksxT0pKWTZOOFlISC4u> viimeistään perjantaina 8. helmikuuta klo 12.
Lämpimästi tervetuloa!
***
Euroopan parlamentin puheenjohtajisto pyysi joulukuussa kehitys- ja ympäristövaliokuntia laatimaan oma-aloitemietinnön kestävän kehityksen tavoitteiden toimeenpanosta ja edistymisestä Euroopan unionissa. Raportti keskittyy kestävän kehityksen hallintoon, seurantaan ja tänä vuonna kestävän kehityksen seurantakokouksessa HLPF:ssä käsiteltäviin tavoitteisiin: tavoite 4 (hyvä koulutus), tavoite 8 (ihmisarvoinen työ ja talouskasvu), tavoite 10 (eriarvoisuuden vähentäminen), tavoite 13 (ilmastotekoja), tavoite 16 (rauha, oikeus ja hyvä hallinto) sekä tavoite 17 (yhteistyö ja kumppanuus).

Ystävällisin terveisin,
Sonja Hyötylä
Asiantuntija, kehityspolitiikka | Fingo

+358 46 851 5975 | sonja.hyotyla at fingo.fi<mailto:sonja.hyotyla at fingo.fi>

Fingo ­­­– Vaikuttaa tulevaisuuteen tänään.
viestii | kouluttaa | kasvattaa | tukee | vaikuttaa
fingo.fi<http://www.fingo.fi/> | Facebook<https://www.facebook.com/FingoFi/> | Twitter<https://twitter.com/FingoFi> | LinkedIn<https://www.linkedin.com/company/fingo-fi/about/>

Kepa ja Kehys ovat nyt Fingo. Teemme töitä, jotta maailma olisi reilumpi. Ihan kaikkialla. Olemme 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö.


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.fingo.fi/pipermail/kehityspolitiikka/attachments/20190206/f322a00f/attachment-0001.html>


Lisätietoja postituslistasta Kehityspolitiikka