[Globaalivastuujarjestojen.valikkoryhma] Globaalivastuujärjestöjen valikkoryhmän tulevia tapaamisia

Jaana Viirimäki jaana.viirimaki at fingo.fi
Mon Jun 8 12:21:41 EEST 2020


Hei kaikki Globaalivastuujärjestöjen valikkoryhmän toimijat!

Kesälomat lähestyvät ja onkin aika ottaa pieni katsaus tulevaan.

  *   Globaalivastuujärjestöjen valikkoryhmän (*) verkkotapaamiset jatkuvat syksyllä. Syksyn ensimmäinen tapaaminen järjestetään keskiviikkona 19.8. klo 9-11 Zoom-alustalla. Tapaamisen teemana on verkostoituminen. Tapaamiseen järjestetään Speed dating, jossa pääset tutustumaan useisiin eri järjestöissä toimiviin kollegoihisi. Speed dating -osion jälkeen jatketaan Open space -keskusteluja osallistujien ehdottamilla teemoilla. Open space -keskustelut ovat vapaamuotoisia keskusteluja jonkin tietyn teeman ympärillä.

Tämä Speed datingin ja Open spacen verkossa toteutettava yhdistelmä on käytössämme ensimmäistä kertaa. Haluamme kokeilla miten kohtaamisia verkossa voisi tehdä kiinnostaviksi ja omaan työhön inspiraatiota tuoviksi. Tule siis mukaan avoimin mielin menetelmää yhdessä kehittämään. Otamme tähän ensimmäiseen kokeiluun mukaan 20 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittaudu Jaanalle sähköpostilla (jaana.viirimaki at fingo.fi<mailto:jaana.viirimaki at fingo.fi> )
  *   Seuraava tapaamisemme on keväältä syksyyn siirretty koulutus Moninaisuus vapaaehtoistyössä, joka pidetään Fingon tiloissa Elimäenkatu 27:sssa torstaina 24.9. klo 9-11 ja kouluttajana on SPR:n kouluttaja Vesa Kukkamaa. Toivotaan kovasti että syyskuussa livetilaisuuksia voidaan järjestää. Jos olet kiinnostunut osallistumaan niin ilmoitathan Jaanalle. Osa teistä ehti jo ilmoittautua kevään tapaamiseen, kiitos jos tekin vahvistatte sopiiko tämä uusi aika teille.
  *   Marraskuulle olemme kaavailleet tapaamista, joka käsittelisi vapaaehtoistoimintaa viestinnän näkökulmasta, tarkemmin sanoen sitä miten järjestön brändi vapaaehtoistoiminnan puolella suhteutuu järjestön brändiin esimerkiksi lahjoittajien suuntaan. Tämä on vielä alustava suunnitelma ja jos sinulla on tähän kommentteja tai alustajaideoita niin otathan meihin yhteyttä.
  *   Kun puheenjohtajien Maijun ja Kaisan kanssa valikkoryhmämme jatkoa mietimme, niin ideoimme jo ensi vuoden keväälle seminaaria, jossa voisimme käsitellä vapaaehtoistoiminnan suhdetta aktivismiin. Miksi toisaalla puhutaan aktivisteista ja toisaalla vapaaehtoisista, mitä samaa ja mitä eroja löytyy? Mitä järjestöt voisivat oppia uudelta vapaamuotoiselta aktivismilta ja muilta kansalaisvaikuttamisen muodoilta? Tähänkin seminaarin kehittelytyöhön otamme mielellämme teidän ryhmäläisten ideoita mukaan.
  *   Jos sinulla on kiinnostusta osallistua valikkoryhmämme työn suunnitteluun ja toteutukseen hieman tiiviimmin, niin nyt on tarjolla mahdollisuus ryhtyä varapuheenjohtajaksi nykyisen varapuheenjohtajan Kaisa Honkalan jäädessä vanhempainvapaalle. Ilmoita itsesi viimeistään 10.8. Jaanalle tai Maijulle (Maiju.Tuomainen at plan-international.org<mailto:Maiju.Tuomainen at plan-international.org> ) jos tehtävä kiinnostaa!
Tule mukaan verkostoitumaan ja etsimään sopivaa kulmaa yhteistyölle!

 (*) Valikkoryhmät ovat vapaaehtoistoiminnan kehittäjien ja koordinaattoreiden avoimia ryhmiä. Valikkoryhmien valtakunnallisesta koordinaatiosta eli Valikkoverkostosta<http://www.kansalaisareena.fi/tietoa-meista/valikkoverkosto/> vastaa Kansalaisareena. Globaalivastuujärjestöjen valikkoryhmän sähköpostilistalle voit liittyä Fingon sivuilla<https://www.fingo.fi/palvelut/uutiskirje-ja-sahkopostilistat/globaalivastuujarjestojen-valikkoryhman-lista>.
Tervetuloa tapaamaan kollegoita ja oppimaan yhdessä!

t. Maiju, Kaisa ja Jaana


Jaana Viirimäki
Asiantuntija, Vapaaehtoistoiminnan kehittäminen | Fingo

+358 50 317 6737 | jaana.viirimaki at fingo.fi<mailto:jaana.viirimaki at fingo.fi>

Fingo ­­­- Vaikuttaa tulevaisuuteen tänään.
viestii | kouluttaa | kasvattaa | tukee | vaikuttaa
fingo.fi<http://www.fingo.fi/> | Facebook<https://www.facebook.com/FingoFi/> | Twitter<https://twitter.com/FingoFi> | LinkedIn<https://www.linkedin.com/company/fingo-fi/about/>

Kepa ja Kehys ovat nyt Fingo. Teemme töitä, jotta maailma olisi reilumpi. Ihan kaikkialla. Olemme 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.fingo.fi/pipermail/globaalivastuujarjestojen.valikkoryhma/attachments/20200608/70d039e2/attachment.html>


More information about the Globaalivastuujarjestojen.valikkoryhma mailing list