[Globaalivastuujarjestojen.valikkoryhma] Muistutus: Vastaa globaalivastuujärjestöjen valikkoryhmän kehittämiskyselyyn 31.8. mennessä ja voita leffaliput!

Jaana Viirimäki jaana.viirimaki at fingo.fi
Mon Aug 12 16:29:13 EEST 2019


Laitamme tämän viestin uudelleen näin elokuussa, koska heinäkuun viesti on saattanut hautautua loman aikaisiin postipinoihin. Jos olet jo vastannut kyselyymme, niin kiitämme kauniisti ja voit deletoida tämän viestin.

Tarvitsemme apuasi!

Globaalivastuujärjestöjen valikkoryhmän toiminta aloitettiin keväällä. Se on suunnattu globaalivastuujärjestöjen vapaaehtoistoiminnan kehittäjille ja koordinaattoreille. Välitäthän viestin organisaatiosi sisällä eteenpäin tarvittaessa.

Ryhmä perustuu saman teeman parissa jo muutaman vuoden kokoontuneelle verkostolle ja aiemmin asiasta kiinnostuneet on nyt liitetty uuden ryhmän sähköpostilistalle.
Jos haluat pois tältä listalta, voit lähettää viestin osoitteeseen globaalivastuujarjestojen.valikkoryhma-leave at lists.fingo.fi<mailto:globaalivastuujarjestojen.valikkoryhma-leave at lists.fingo.fi> Jätä otsikko- ja viestikentät tyhjiksi. Jos haluat lähettää viestin listalle, se tapahtuu lähettämällä osoitteeseen globaalivastuujarjestojen.valikkoryhma at lists.fingo.fi<mailto:globaalivastuujarjestojen.valikkoryhma at lists.fingo.fi> Vain listan jäsenet voivat lähettää viestejä listalle. Jos haluat vinkata listasta jollekin kollegallesi niin liittymisohjeet ja muut tiedot löytyvät sivulta https://www.fingo.fi/palvelut/uutiskirje-ja-sahkopostilistat/globaalivastuujarjestojen-valikkoryhman-lista

Haluamme luoda ryhmän toiminnasta meitä kaikkia hyödyttävää ja mahdollistaa vertaistuen globaalien teemojen parissa toimiville vapaaehtoistoiminnan kehittäjille. Yhdessä voimme saada paljon aikaan ja oppia toistemme tavoista toimia.

Miten valikkoryhmä voisi toimia parhaiten? Mitä toiveita sinulla on jatkoon?

Vastaa näihin kysymyksiin 31.8. mennessä osoitteessa https://fi.surveymonkey.com/r/N5RF9JN Vastaaminen vie vain hetken ja vastaamalla voit osallistua leffalippujen arvontaan.

Laitathan kalenteriin myös tulevien tapaamisten päivät: 12.9. ja 28.11. klo 9-11.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jutella tästä lisää, voit olla yhteydessä valikkoryhmän puheenjohtajiin Maijuun ja Kaisaan sekä Jaanaan Fingossa tai Siniin Kansalaisareenassa

Yhteystiedot: Maiju.Tuomainen at plan-international.org<mailto:Maiju.Tuomainen at plan-international.org> kaisa.honkala at pakolaisapu.fi<mailto:kaisa.honkala at pakolaisapu.fi> jaana.viirimaki at fingo.fi<mailto:jaana.viirimaki at fingo.fi> sini.hirvonen at kansalaisareena.fi<mailto:sini.hirvonen at kansalaisareena.fi>

Kesäterveisin,
Maiju, Kaisa, Jaana ja Sini

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.fingo.fi/pipermail/globaalivastuujarjestojen.valikkoryhma/attachments/20190812/8f7537e6/attachment.html>


More information about the Globaalivastuujarjestojen.valikkoryhma mailing list