[Globaali] Kampanjakoulutus 23.1. klo 10-13: Nuorten yhteiskunnallinen vaikuttaminen internetissä

Matias Uusisilta Matias.Uusisilta at kirkonulkomaanapu.fi
Ma Tammi 18 12:15:39 EET 2021


Hei kaikki!

Changemaker-verkosto kampanjoi tänä vuonna internetin vapauteen liittyvistä kysymyksistä ja järjestää kampanjaan liittyen tämän viikon lauantaina 23.1. klo 10-13 kampanjakoulutuksen, jossa on mahdollista oppia nuorten yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta internetissä. Koulutuksessa kuulemme sekä tutkijoiden, että poliittisesti aktiivisten nuorten itsensä näkemyksiä nuorten mahdollisuuksista vaikuttaa internetin välityksellä sekä nuorten internetoikeuksiin kohdistuvista uhista.

Akateemista näkökulmaa koulutukseen tarjoaa Jyväskylän yliopiston #Agentit-tutkijaryhmän tohtorikoulutettava Hanna Reinikainen alustuksella "Nuoret ja vaikuttaminen sosiaalisessa mediassa". Hanna Reinikainen työskentelee Jyväskylän yliopistolla Suomen Akatemian rahoittamassa tutkimushankkeessa, jossa tarkastellaan nuorten toimijuutta sosiaalisessa mediassa.

Omakohtaisia kokemuksia internetissä nuorena aktivistina toimimisesta kertoo nuorten ilmastodelegaatti Ellen Ojala. Ojala koki yhteiskunnallisen herätyksensä jo nuorena, ja hänelle ovat ilmastokriisin torjunnan lisäksi tärkeitä mm. vähemmistöjen, kuten sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen sekä etnisten ja kielivähemmistöjen oikeudet, mitä hän pitää esillä aktivismissaan somessa. Hän osallistui ensimmäiseen ilmastomielenosoitukseensa keväällä 2019, ja oli saman vuoden syksyllä jo itse Tampereen kansainvälisen ilmastolakon pääjärjestäjä.

Lisätietoa sekä ilmoittautuminen koulutukseen löytyy tämän linkin<https://www.changemaker.fi/ajankohtaista/tapahtumat/kampanjakoulutus-2/> takaa.

Valoa viikkoonne,


Matias Uusisilta
Changemaker-koordinaattori
050 342 3799
matias.uusisilta at kua.fi<mailto:matias.uusisilta at kua.fi>

Kirkon Ulkomaanapu
PL 210, Eteläranta 8, FI-00131 Helsinki, Finland
kirkonulkomaanapu.fi<http://www.finnchurchaid.fi/>


[KUA2017_email_signature_SUOMI]

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.fingo.fi/pipermail/globaali/attachments/20210118/2155fb3d/attachment.html>
-------------- seuraava osa --------------
Ei-tekstimuotoinen liite on siirretty...
Nimi: image001.png
Tyyppi: image/png
Koko: 26063 bytes
Kuvaus: image001.png
Url : <http://lists.fingo.fi/pipermail/globaali/attachments/20210118/2155fb3d/attachment.png>


Lisätietoja postituslistasta Globaali