[Globaali] Seta kouluttaa 24.2.: Sateenkaarinäkökulmia kestävään kehitykseen

Heli Mäki-Hakola heli.maki-hakola at fingo.fi
Ma Tammi 18 09:29:13 EET 2021


24.2.2021 klo 17-20
Microsoft Teams
Seta ry

Sisältö:

Seta kouluttaa: Sateenkaarinäkökulmia kestävään kehitykseen

Setan koulutusiltapäivät ovat ammattilaisille ja opiskelijoille sekä sateenkaariteemoista kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia, joissa perehdytään ajankohtaisiin sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta käsitteleviin teemoihin. Koulutusiltapäivät järjestetään keskiviikkoisin klo 17–20 verkossa Microsoft Teamsin avulla.

Helmikuun lopun koulutusiltapäivän aiheena 24.2. on kestävä kehitys seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen näkökulmasta. Sateenkaari-ihmisten oikeudet toteutuvat eri tavoin eri puolilla maailmaa, mutta tekemistä riittää yhä kaikkialla. Ihmisoikeudet ja hyvinvointi nivoutuvat vahvasti osaksi kestävän kehityksen tavoitteita, ja siksi myös sateenkaari-ihmisten oikeudet tulee huomioida osana laajempaa työtä kestävän tulevaisuuden puolesta.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia kysymyksiä:

  *   Miltä näyttää sateenkaari-ihmisten oikeuksien tilanne globaalisti?
  *   Miten SDG 2030 huomioi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt?
  *   Millaisia haasteita sateenkaari-ihmisten osallisuudelle kehitystyössä esiintyy?
  *   Millaisia ratkaisuehdotuksia sateenkaarijärjestöt ovat esittäneet?
Koulutus tarjoaa katsauksen teemaan yleisellä tasolla ja soveltuu esimerkiksi eri järjestöjen toimijoille, viranomaisille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Kouluttajana toimii Setan nuorisotyön osallisuuden asiantuntija Teija Ryhtä. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja sosiaalityön maisteriopiskelija, jonka erityisalaa ovat yhdenvertaisuus, ihmisoikeudet ja sateenkaariteemat. Hänellä on työkokemusta mm. lastensuojelun sosiaalityöstä, peruskouluympäristöstä sekä nuorisotyön ja yhdenvertaisuuden kehittämisestä erilaisissa järjestöissä.

Koulutuksen hinta 25 euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai maksukortilla. Jos työnantajasi ei anna tähän mahdollisuutta vaan tarvitset työnantajalle osoitetun verkko- tai sähköpostilaskun, ole yhteydessä teemu.halme at seta.fi<mailto:teemu.halme at seta.fi> 050 400 7789.

Tallenne koulutuksesta tulee myyntiin Setan verkkokauppaan koulutuksen jälkeen.

Linkki: https://seta.fi/tapahtumat/24-2-2021-sateenkaarinakokulmia-kestavaan-kehitykseen/
Viestin välitti Heli Mäki-Hakola, Fingo
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.fingo.fi/pipermail/globaali/attachments/20210118/b8358950/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Globaali