[Globaali] Avoin työpaikka: talousasiantuntija, kansainvälinen työ

Elina Ala-Hannula elina.ala-hannula at pakolaisapu.fi
Ti Tammi 12 14:38:08 EET 2021


Hei,

Suomen Pakolaisapu etsii kansainväliseen työhön keskittyvää talousasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko edistää ihmisoikeuksien toteutumista omalla ammattitaidollasi? Haluatko olla osa huipputiimiä?'

Suomen Pakolaisapu hakee osaavaan joukkoonsa asiantuntevaa ja kehittämisotteista kansainväliseen työhön keskittyvää talousasiantuntijaa.

Asiantuntijana toimit vastuullisessa roolissa ja monipuolisissa tehtävissä Pakolaisavun kansainvälisessä hallinnossa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaikkien toimintamaiden taloushenkilöstön kanssa ja vastaat maatoimistojen taloushallinnon ohjauksesta ja valvonnasta sekä kehittämisprosessien läpiviennistä. Tuet ulkomaan ohjelmatyön avustushakuja sekä ohjaat ja valvot hanketoimintojen taloutta, kuten avustusten käyttöä.

Osallistut maatoimistojen taloushenkilöstön rekrytointiin, perehdytykseen sekä osaamisen kehittämiseen ja olet tarvittaessa valmis matkustamaan toimintamaihin tarkastus-, valvonta- ja koulutusmatkoille. Osana Helsingin talouden ja hallinnon osastoa tuet myös muuta hallinnon tiimiä ja osallistut keskustoimiston taloushallintoon, kuten kirjanpitoon ja tilinpäättämiseen sekä henkilöstö- ja yleishallinnon prosesseihin. Tehtävää on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti ydintehtävän ympärillä.

Edellytämme hakijalta:


 *  näyttöjä ja kokemusta (vähintään 3 vuotta) vastaavista taloushallinnon tehtävistä ja vahvaa substanssiosaamista
 *  itsenäisyyttä, vuorovaikutustaitoja ja kehitysotteisuutta
 *  soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 *  kokemusta kansainvälisten rahoittajien (esim. EU ja YK-toimijat) rahoittamista hankkeista
 *  sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme hakijassa:


 *  kehittämisosaamista ja näyttöä tuloksellisesta kehittämistyöstä
 *  analyyttista työotetta
 *  kulttuurien ja erilaisten toimintaympäristöjen ymmärrystä

Tulet työskentelemään toimistollamme Helsingin Vallilassa. Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on vakituinen ja alkaa helmikuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1.2021 osoitteeseen rekrytointi at pakolaisapu.fi<mailto:rekrytointi at pakolaisapu.fi> otsikolla "Talousasiantuntija".

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintojohtaja Jaakko Rämö (puh. 044 7347 687) torstaina 21.1.2021 klo 14-15.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.

Ystävällisin terveisin,
ELINA ALA-HANNULA
Hallintokoordinaattori | Administrative coordinator
+358 44723 5545

Suomen Pakolaisapu | Finnish Refugee Council
Elimäenkatu 15 | 00510 HELSINKI

www.pakolaisapu.fi<http://www.pakolaisapu.fi/>

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.fingo.fi/pipermail/globaali/attachments/20210112/43c410dc/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Globaali