[kehitysmaaliike-l] Globaalivastuujärjestöjen vapaaehtoistoiminnan kehittäjien tapaaminen 28.11.

Jaana Viirimäki Jaana.Viirimaki at kepa.fi
Ke Marras 31 17:55:13 EET 2018


Hei,

Globaalivastuujärjestöjen vapaaehtoistoiminnan kehittäjät ja koordinaattorit kokoontuvat jälleen yhteisen keskustelun ja oppimisen pariin 28.11. klo 14-16. Tällä kertaa teemanamme on koota yhteen alan ihmisten näkemyksiä ja toiveita siitä, mikä olisi viisas työnjako Kansalaisareenan ja Kepan (tuolloin marraskuun lopulla jo virallisesti Fingon<https://www.kepa.fi/kepa-ry/organisaatio/fingo-ry>) välillä vapaaehtoistoiminnan kehittämisessä. Käymme tätä keskustelua yhdessä Kansalaisareenan toiminnanjohtaja Leo Straniuksen kanssa.

Kansalaisareena tekee paljon kehittämistyötä ja järjestää lukuisia koulutuksia, seminaareja ja muita tilaisuuksia alan ihmisten kohtaamisen ja oppimisen paikoiksi. Kun tämä globaalivastuujärjestöjen oma verkosto viisi vuotta sitten käynnistettiin, ajatuksena oli keskittyä sellaiseen vapaaehtoistoimintaan, jota tehdään kehitysyhteistyön, globaalikasvatuksen, ympäristökysymysten, ihmisoikeuksien, ilmastonmuutoksen ja muiden globaalin vastuun teemojen parissa. Se poikkeaa sisällöiltään usein aika paljonkin sote-järjestöjen tekemästä vapaaehtoistyöstä.

Nyt on aika miettiä yhdessä verkoston jatkotoimintaa, kysyä itseltämme ja toisiltamme mitä toivomme tältä yhteistyöltä ja näiltä kahdelta kattojärjestöltä. Tule siis mukaan vaikuttamaan yhdessä kollegoidesi kanssa siihen, mitä eri verkostoissa ja kattojärjestöissä tehdään vapaaehtoistoiminnan kehittämiseksi!

Mitä toiveita globaalivastuujärjestöjen vapaaehtoistoiminnan kehittäjillä jatkossa olisi juuri Kepan koordinoiman verkoston toiminnan sisällöiksi? Ja mitä toiveita ja kehittämisideoita haluatte kertoa Kansalaisareenan suuntaan? Minkä te näette viisaaksi työnjaoksi näiden kahden kattojärjestön kesken? Kepa on myös Kansalaisareenan jäsen ja haemme tällä keskustelulla myös tietoa siitä, mitä jäsenjärjestömme toivovat meidän edistävän Kansalaisareenan jäseninä.

Tapaaminen pidetään Dialogi -koulutustilassamme keskiviikkona 28.11. klo 14.00-16.00. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä syötävää. Ilmoitathan siis osallistumisestasi ja mahdollisista erityisruokavalioista viimeistään 22.11. lähettämällä viestin Jaana Viirimäelle jaana.viirimaki at kepa.fi<mailto:jaana.viirimaki at kepa.fi>

Jos et tällä kertaa pääse osallistumaan, niin voit laittaa minulle myös sähköpostitse näkemyksiäsi ja toiveitasi liittyen Kepan(/Fingon<https://www.kepa.fi/kepa-ry/organisaatio/fingo-ry>) ja Kansalaisareenan työnjakoon ja näiden järjestöjen koordinoimien verkostojen työn sisältöihin.

Yhteistyöterveisin,
Jaana Viirimäki


Jaana Viirimäki
Järjestökoordinaattori, Mahdollisuuksien torit | Coordinator of Markets of Possibilities

Tel +358 50 3176737
jaana.viirimaki at kepa.fi<mailto:jaana.viirimaki at kepa.fi>

Kepa ry
Elimäenkatu 25-27 (5. krs)
00510 Helsinki-Fin
www.kepa.fi<http://www.kepa.fi/>
www.kepa.fi/mahdollisuuksientorit<http://www.kepa.fi/mahdollisuuksientorit>
@kepa_ry
Facebook.com/Kepary
Facebook.com/globaalikasvatus

[kepa-logo-slogan-pos]

Kepa on yli 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalin kehityksen asiantuntija. Kepa rakentaa Kehyksen kanssa uutta kattojärjestöä, Fingoa. Uusi järjestö ja sen verkkosivut esitellään loppuvuodesta 2018. Seuraa muutosprojektia Fingo ry<https://www.kepa.fi/kepa-ry/organisaatio/fingo-ry> -sivulta.-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20181031/fdca4c83/attachment.htm>
-------------- seuraava osa --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.png
Type: image/png
Size: 9360 bytes
Desc: image001.png
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20181031/fdca4c83/attachment.png>