[kehitysmaaliike-l] Kutsu: Meppikahvit Mirja Vehkaperän kanssa EU:n kehitysrahoituksesta 23.11.

Sonja Hyötylä sonja.hyotyla at kehys.fi
Pe Marras 19 09:53:57 EEST 2018


Meppikahvit Mirja Vehkaperän kanssa EU:n kehitysrahoituksesta

Aika: perjantai 23.11. klo 9–11
Paikka: Cafe Talo, Hämeentie 2 B, 00530 Helsinki

Euroopan unionin jäsenmaat ja parlamentti käyvät parhaillaan kiihkeitä neuvotteluita EU:n ulkosuhteiden rahoituksesta. Mikä rooli kestävällä kehityksellä ja köyhyyden vähentämisellä on vuosien 2021-2027 rahoituskehyksessä? Mitkä ovat kehitysavun maantieteelliset ja temaattiset prioriteetit? Entä miten kansalaisjärjestöjen rahoitus on keskusteluissa mukana?

Tervetuloa keskustelemaan EU:n ulkosuhderahoituksesta vuonna 2021 voimaan astuvassa monivuotisessa rahoituskehyksessä europarlamentaarikko Mirja Vehkaperän kanssa Kehyksen perinteikkäille meppikahveille. Mirja Vehkaperä on Euroopan parlamentin kehitysvaliokunnan varapuheenjohtaja ja toimii lisäksi varajäsenenä ulkoasiainvaliokunnassa. Kehitys- ja ulkoasiainkunta muodostavat yhteistyössä parlamentin kannan tulevan rahoituskehyksen ulkosuhdeosioon.

Euroopan komissio julkaisi kesällä esityksensä EU:n ulkosuhteiden rahoitukseksi vuosille 2021-2027. Tällä hetkellä esitys on jäsenmaiden ja Euroopan parlamentin käsittelyssä. Lue lisää rahoituskehyksen ulkosuhderahoituksesta ja järjestöjen kannoista näkemyksistä täältä<http://kehys.fi/uutiset/komissio-julkaisi-esityksen-eun-ulkosuhteiden-rahoituksesta>.

Meppikahveilla on tarjolla kevyttä aamiaista.

Pyydämme ilmoittautumisia 19.11. mennessä verkkolomakkeen<https://goo.gl/forms/kFFX8CGhHYg18EQL2> kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,
Sonja Hyötylä
Tiedottaja - Communications Officer

Kehitysyhteistyöjärjestöjen EU-yhdistys Kehys ry
The Finnish NGDO Platform to the EU Kehys
Elimäenkatu 25–27 (5th floor)
00510 Helsinki
FINLAND

gsm +358 46 851 5975
sonja.hyotyla at kehys.fi<mailto:sonja.hyotyla at kehys.fi>
www.kehys.fi<http://www.kehys.fi/>

Seuraa Twitterissa: https://twitter.com/Kehys_
Tykkää Facebookissa: http://www.facebook.com/Kehysry

Kehys rakentaa Kepan kanssa uutta kattojärjestöä, Fingoa. Uusi järjestö ja sen verkkosivut esitellään loppuvuodesta 2018. Seuraa muutosprojektia Fingo ry<http://kehys.fi/kehys/fingo-ry> -sivulta.-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20181019/7980de60/attachment.htm>