[kehitysmaaliike-l] Kutsu Adamadeya ry:n syysjuhliin 13.10 Harjuun

Venla Ouattara venla.ouattara at outlook.com
Ke Marras 3 17:48:10 EEST 2018


Adanse! Tervetuloa yhdistyksen syysjuhliin!


”Syysjuhlat Goes Bobo Dioulasso”


Adamadeya ry toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi yhdistyksen perinteisiin syysjuhliin Harjun nuorisotalolle lauantaina 13.10. Ovet aukeavat klo 16:00 ja juhlia jatketaan ainakin iltakahdeksaan. Tämän vuoden teemana on Bobo Dioulasso, Burkina Fason upea kulttuuripääkaupunki. Reimuisaan koko perheen tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.


Tarjoamme upean burkinafasolaisen illan, mikä pitää sisällään muun muassa ruokaa, musiikkia ja tanssia sekä myyntikojun täynnä ihania tuotteita Moamin kylästä ja Bobo-Dioulasson kaupungista. Luvassa on myös tietovisa upeine palkintoineen, lasten leikkinurkkaus sekä paljon muuta ihanaa!


Tarjolla on herkullista ruokaa Burkina Fasosta edulliseen hintaan, 8€/kasvislautanen ja 10€/kanalautanen, sisältäen jälkiruuan ja kahvin. Ruokaa tarjotaan heti tapahtuman alusta alkaen ja sitä myydään niin pitkään kuin ruokaa riittää.


Juhlassa kuullaan lyhyesti siitä, mikä on Adamadeya ry, millaisia projekteja yhdistyksellä on käynnissä sekä miten sinä voit tukea Burkina Fasoa ja Adamadeya ry:tä. Juhlissa länsiafrikkalaisesta tunnelmasta vastaavat upeat artistimme, luvassa on siis upeaa livemusiikkia ja perinteisiä tansseja, joihin kutsumme kaikki halukkaat mukaan. Juhla tulee olemaan täynnä iloa ja energistä menoa mikä ei taatusti jätä ketään kylmäksi! Tule siis ravistelemaan syksyn kaamos Afrikan auringossa!


Tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä yhdistyksen Burkina Fasossa toteuttaviin projekteihin. Tänä vuonna tavoitteena on jatkaa kätilö-projektia ja koulunkäynnin tukemista Moamin kylässä. Pidemmän tähtäimen tavoitteena on rakentaa uusi, aurinkoenergialla toimiva kaivo kylään. Tavoitteena on kerätä yhteensä 10 250 euroa näiden projektien toteuttamiseen.


Tapahtuma juonnetaan suomeksi.


Tapahtuman Facebook-sivu:

https://www.facebook.com/events/326047378139718/?ti=icl


Yhdistyksen Facebook-sivu:

https://www.facebook.com/adamadeya
Juhlissa nähdään!


Lämpimin syysterveisin,

Adamadeya ry

Venla Ouattara

Puheenjohtaja
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20181003/eb466f8d/attachment.htm>