[kehitysmaaliike-l] Oletko tietoinen, että rahankeräyslaki uudistuu? Järjestöhautomon webinaarissa keskitymme tähän uudistukseen ensi viikolla.

Johanna Luukkonen johanna.luukkonen at pakolaisapu.fi
Ke Marras 3 14:08:41 EEST 2018


Ping sinä kansalaisyhteiskunnan aktiivi!

Oletko tietoinen, että rahankeräyslaki uudistuu? Uudistus tarjoaa kansalaisyhteiskunnan toimijoille uusia mahdollisuuksia, ja esimerkiksi jatkossa rahankeräystä voi harjoittaa myös ilman rekisteröityä yhdistystä.

Järjestämme Järjestöhautomossa ensi viikolla webinaarin, jossa paneudumme tähän uudistukseen. Emme syvenny lain pienen pieniin nyansseihin vaan käymme läpi mahdollisuuksia, joita laki tarjoaa kansalaisyhteiskunnan toimijoille. Aiheeseen meidät johdattaa Leo Stranius, joka toimii Kansalaisareenassa toiminnanjohtajana. Tilaisuuden luento-osuuteen voi osallistua Helsingissä paikan päällä, Tampereen toimistollamme tai verkon välityksellä. Valitsethan osallistumistapasi ilmoittautuessasi.

Aiheen käsittelyä jatketaan luento-osuuden jälkeen Helsingissä ja Tampereella työpajoissa, joissa käydään läpi ilmoituksen tekemistä ja tilitysten hoitamista konsulttiemme johdolla.

Klikkaa itsesi mukaan:
Uudistuvan rahankeräyslain mahdollisuudet, 11.10.2018: http://bit.ly/Rahankeräyslain_mahdollisuudet<https://bit.ly/Rahankeräyslain_mahdollisuudet>

Huomioithan, että viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.10.2018.

Ystävällisin terveisin,

Johanna Luukkonen
Kansalais- ja koulutustoiminnan suunnittelija | Civic Engagement And Training Officer
+358447689243

Suomen Pakolaisapu | Finnish Refugee Council
Elimäenkatu 15 | 00510 HELSINKI
www.pakolaisapu.fi<http://www.pakolaisapu.fi/>

Välineitä vakuuttavaan järjestötoimintaan.-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20181003/9085e186/attachment.htm>