[kehitysmaaliike-l] Familia & Puolison polku -hanke työllistymisen tueksi / Auta meitä tavoittamaan kahden kulttuurin perheitä!

aino.jones at familiary.fi aino.jones at familiary.fi
Ti Maalis 27 12:28:39 EEST 2018


Jakelu: kehitysmaaliike-l

Koska tällä listalla työskennellään kansainvälisten asioiden ja ihmisten parissa, lähetän teille lyhyen esittelyn puolison polku -hankkeesta, vaikka se ei suoraan liity kehitysyhteistyöhön. Tavoitatte varmasti toiminnassanne sellaisia kahden kulttuurin pareja ja perheitä, joille hankkeesta voi olla hyötyä!

 

Onko toiminnassasi mukana kahden kulttuurin perheitä? Familian Puolison polku -hanke tarvitsee apuasi tavoittaakseen heidät!

 

Onko sinun järjestössäsi, vertaisryhmässäsi tai toiminnassasi mukana kahden kulttuurin perheitä tai pariskuntia, eli Suomeen toisesta maasta muuttaneita henkilöitä, joilla on suomalainen puoliso? Kahden kulttuurin perheitä ovat suomalaisten ja maahan muuttaneiden perheiden lisäksi kaikki muutkin pariskunnat ja perheet, joiden puolisot ovat syntyneet eri maissa.

 

Familian Puolison polku -hanke järjestää työllistymistä tukevaa toimintaa kahden kulttuurin perheiden maahanmuuttajapuolisoille. Tämän lisäksi Puolison polku tukee suomalaisia puolisoita auttaen heitä sekä vahvistamaan omaa jaksamistaan että tukemaan puolisoaan työnhaussa. Toimintamme perustuu vertaistukeen, ja meillä aloittaa jälleen maalis-huhtikuussa vertaisryhmiä sekä maahan muuttaneille että suomalaisille puolisoille. Toimintaan pääsee mukaan myös pitkin kevättä jatkuvalla ilmoittautumisella. Vertaisryhmien lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, jotka ovat avoimia myös muille maahanmuuttajille, ja maanantaisin tarjoamme yksilöllistä CV- ja uraneuvontaa kello 15-17. Tulemme myös mielellämme keskustelemaan kahden kulttuurin parien ja perheiden kohtaamista haasteista sopiviin ryhmiin, tapahtumiin yms.

 

Vertaisryhmät keskiviikkoisin, vaatii ennakkoilmoittautumisen:  <http://www.familiary.fi/vertaisryhmat.html> http://www.familiary.fi/vertaisryhmat.html ja http://en.familiary.fi/peersupportgroups.html

Työllistymistä ja kotoutumista edistävät asiantuntijatapaamiset joka toinen tiistai kelle 17-19 alkaen 27.3.: https://www.facebook.com/events/1787926631517030/

Yksilöllinen CV- ja uraneuvonta joka maanantai: https://www.facebook.com/events/394241334373222/

 

Mikäli tiedät tai uskot että teidän kohderyhmässänne on kahden kulttuurin perheitä tai pariskuntia, kerrottehan heille Puolison polku -hankkeesta. Hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki kahden kulttuurin perheet riippumatta puolisoiden lähtömaasta, koulutustasosta, kielitaidosta, tai siitä minkälainen pariskunta tai perhe on kyseessä!

 

Voit lukea lisää hankkeesta nettisivuiltamme (familiary.fi/puolisonpolku, en.familiary.fi/partnerspath), ja Facebook-sivultamme (facebook.com/puolisonpolku), josta löytyy myös tulevia tapahtumiamme, tai kysyä lisää minulta! Toimintamme on suomeksi ja englanniksi, samoin kuin materiaalimmekin. Mikäli keksit loistavan yhteistyöidean, ole myös yhteydessä! Olemme kiitollisia avustasi!

 

Tässä viestissä on liitteenä somekuvia suomeksi ja englanniksi, sekä esitteemme, sekä alla teksti jota voit käyttää mikäli haluat ystävällisesti jakaa tietoa hankkeesta ja toiminnastamme somekanaviasi pitkin. Lisäksi mukana on tulostettavia mainoksia linkkeinä sekä kevään tapahtumistamme (http://bit.ly/2pbu2n0) että vertaisryhmistämme (http://bit.ly/2GqgRa5) ilmoitustauluillenne. Toimitan mielelläni myös muuta mahdollista materiaalia!

 

Paljon kiitoksia avustanne!

 

Ystävällisin terveisin,

Aino Jones

 

 

Vinkkejä ja tukea työnhakuun – tule mukaan vertaisryhmään!

Tapaamisissa keskitymme siihen, että sinä löydät haluamasi työpaikan. Työnhakuvinkkien ja käytännön neuvojen lisäksi saat paljon hyödyllistä tietoa mm. verkostoista, piilotyöpaikoista, työnhakudokumenteista ja suomalaisesta työelämästä. Lisäksi tapaat muita kahden kulttuurin pareja ja perheitä samassa tilanteessa.

Vertaisryhmät ovat avoinna kaikille jotka ovat kahden kulttuurin parisuhteessa. Ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin kello 17-19 Familiassa.

Lue lisää nettisivuiltamme familiary.fi/vertaisryhmat tai ilmoittaudu mukaan niin otamme sinuun yhteyttä:
 <https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fbit.ly%2F2hlcFk0&h=ATONwwatXSlqqxKJVJoA0CnuIMR9f6TZz85PhG1p8t7ppJhnMSmbmDaydxRsXzIg140_yazBrweLRv3Ok05im0vowx6FgiS_kVqQ38YYJI2K8buEEdDjgjBcDAe6UXkMj3oYdg> http://bit.ly/2hlcFk0

***

Tips and support for job hunting – join a peer support group!

Our meetings focus on you finding the job you want. You'll get top tips and practical advice on job hunting and applications, but also useful information on networks, the hidden job market, and the Finnish job market. You'll also have a chance to meet other intercultural couples in a similar situation.

Our peer support groups are open for anyone in an intercultural relationship. The groups meet on Wednesdays between 5 and 7 p.m. at Familia.

Read more at en.familiary.fi/peersupportgroups, or sign up at http://bit.ly/2m4ahPV <https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fbit.ly%2F2m4ahPV&h=ATMlntyeODNbIEC1BZwwHJKQmeVz3-vX7mLrhPox2C_-iY-lVVriaYkDVMnVYP3CWs9Xkl32oPHHSX-SCtZLcCMJUJHxj5W62eg9fMOXz1J4_UONrDmkuP9CrhdY3JoV_kkLUg>  and we'll be in touch!

 

 

Ystävällisin terveisin / Best regards / Hälsningar,

 

Aino Jones

 

Projektipäällikkö / Project Manager / Projektledare

Puolison polku -hanke / Partner’s Path

Familia ry

 

aino.jones at familiary.fi

+358 44 765 20 66

 

linkedin.com/ainojones

 

Familia ry - Yhdessä maailmassa

Yrjönkatu 29 A, 4. kerros

​00100 Helsinki

 

familiary.fi/puolisonpolku

en.familiary.fi/partnerspath

 

facebook.com/puolisonpolku

 

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20180327/3bf84f87/attachment.htm>
-------------- seuraava osa --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Puolison polku_Tips and support for job hunting.png
Type: image/png
Size: 419511 bytes
Desc: ei saatavilla
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20180327/3bf84f87/attachment.png>
-------------- seuraava osa --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Puolison polku_Tule mukaan vertaisryhmään.png
Type: image/png
Size: 416085 bytes
Desc: ei saatavilla
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20180327/3bf84f87/attachment-0001.png>