[kehitysmaaliike-l] Avoin työpaikka: Alueellinen kehitysyhteistyökoordinaattori Mekongille

Heli Mäki-Hakola Heli.Maki-Hakola at kepa.fi
Ti Maalis 27 09:36:11 EEST 2018


Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija ja yksi ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman puolesta.

Haemme nyt palvelukseemme

Alueellista kehitysyhteistyökoordinaattoria Mekongille

Suomen Lähetysseuran alueellinen kehitysyhteistyökoordinaattori toimii kehitysyhteistyön asiantuntijana sekä Lähetysseuran ja ulkoministeriön kehitysyhteistyövaroin rahoitettavien hankkeiden koordinaattorina Mekongin alueella. Tehtävässään hän koordinoi Lähetysseuran tukemaa kehitysyhteistyötä Kambodzhassa ja Laosissa yhdessä paikallisten kumppaneiden kanssa. Asemapaikka tulee olemaan Phnom Penh.

Alueellisen kehitysyhteistyökoordinaattorin ydintehtäviä ovat hankeseuranta ja kumppanien tukeminen hankehallinnollisena ja temaattisena neuvonantajana. Lisäksi hän seuraa alueen yleistä kehitystä ja siihen vaikuttavia tekijöitä sekä alueella vaikuttavien eri kehitystoimijoiden toimintaa, luo näihin yhteyksiä ja toimii luontevasti verkostoissa.
Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kirkon kansainvälisen työn erikoistumiskoulutusta tai sitoutumista sen suorittamiseen. Tehtävässä edellytetään vahvaa kokemusta hankehallinnosta ja tulosperustaisuudesta. Lisäksi työkokemus kehitysmaista sekä hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito ovat välttämättömiä. Khmerin kielen taito on etu. Järjestökentän ja UM:n ohjelmatukijärjestelmän tuntemus katsotaan vahvuudeksi.
Työ alkaa heinä-elokuussa. Kyseessä on aluksi 2 vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon.
Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus 9.4.2018 mennessä osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi/rekry<http://www.suomenlahetysseura.fi/rekry>.
Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyhteistyöpäällikkö Mari Tuohimaa, puh. 040 176 2044 (3.4. klo 14-15 ja 4.4. klo 10-11) ja mari.tuohimaa at felm.org<mailto:mari.tuohimaa at felm.org>.

----------------------

Viestin välitti Heli Mäki-Hakola, Kepa ry

*************
Toimistokoordinaattori / Office Coordinator
+358 9 584 233
heli.maki-hakola at kepa.fi<mailto:heli.maki-hakola at kepa.fi>
skype: kepa_heli_maki-hakola

Kepa ry
Elimäenkatu 25-27 (5. krs)
00510 Helsinki, Finland
www.kepa.fi<http://www.kepa.fi/>
@kepa_ry
Facebook.com/Kepary

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20180327/54d23eaf/attachment.htm>