[kehitysmaaliike-l] Järjestön palvelumuotoilu – Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Antti Turakka Antti.Turakka at kepa.fi
Ti Kesä 26 11:53:54 EEST 2018


Järjestön palvelumuotoilu – Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto
Espoo 23.11.2018 – 30.11.2019
Allianssin, SOSTEn, Suomen Olympiakomitean ja Kehys-Kepan jäsenille

Allianssi, SOSTE, Suomen Olympiakomitea ja Kehys-Kepa ovat suunnitelleet jäsenilleen yhteistyössä Rastorin kanssa   Järjestön palvelumuotoilu – Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto -koulutusohjelman.

Koulutus on tarkoitettu järjestössä toiminnan kehittämisestä vastaaville esimiehille sekä järjestössä tuote- tai palvelukehitystehtävissä toimiville. Koulutus sopii henkilöille, jotka toimivat työtehtävissä, joissa on mahdollisuus ja valtuudet ideoida, suunnitella ja toteuttaa järjestön palvelukehitystyötä yhdessä tiimin kanssa. Opiskelun aikana osallistuja soveltaa opittuja asioita järjestön tuotteen tai palvelun kehityshankkeeseen.

Ohjelma antaa uutta virtaa järjestön palvelumuotoiluun, palvelumuotoilun nykyhaasteisiin vastaavalla sisällöllä ja henkilökohtaisten tarpeiden huomioimisella. Samalla voit suorittaa arvostetun Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon edustamasi järjestön toimintaa ja palveluja kehittäen. Käytännönläheinen ja palvelumuotoilun haasteisiin paneutuva koulutusohjelma antaa järeän käytännön työkalupakin päivittäiseen työhösi. Kehität järjestösi toimintaa, omaa palvelumuotoiluosaamistasi ja verkostoidut muiden osallistujien kanssa.

Ohjelma sisältää laajimmillaan 12 vuorovaikutteista, järjestöalan asiantuntijoiden vetämää koulutuspäivää sekä omaan työhön ja järjestöön liittyviä kehittämistehtäviä. Koulutusohjelman kokonaiskesto on noin vuoden.

Hinta
Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on osallistujalle maksuton.
Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 500 € (alv 0 %) ja Keski- ja Pohjois-Suomen alueella 960 € (alv 0 %).
Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumisesta<https://www.rastor.fi/jarjeston-palvelumuotoilu> löytyy Rastorin sivuilta.


Antti Turakka
Koulutussuunnittelija / Training Coordinator
+358 50 317 6694
antti.turakka at kepa.fi<mailto:antti.turakka at kepa.fi>
Skype: kepa_antti_turakka

Kepa – The Finnish NGO Platform
Elimäenkatu 25–27 (5th floor)
00510 Helsinki, Finland
www.kepa.fi<http://www.kepa.fi/>
@kepa_ry
Facebook.com/Kepary

Kepa is an NGO platform and an expert on global development.

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20180626/e68667f9/attachment.htm>