[kehitysmaaliike-l] Avoin työpaikka: osa- ja määräaikainen uskontodialogityöntekijä

Katri Jussila Katri_Jussila at hotmail.com
Ke Kesä 6 12:51:26 EEST 2018


Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto hakee osa-aikaista ja määräaikaista työntekijää kehittämään uskontojen kahvila -toimintaa (4 päivää kuukaudessa) yhdeksäksi kuukaudeksi.

Työntekijä työskentelee Helsingin Kruununhaassa liiton keskustoimistolla pääsihteerin alaisuudessa. Tarjoamme monipuolisia hanketyön tehtäviä pienessä työyhteisössä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja näköalapaikan ekumeeniseen ja kansainväliseen opiskelijaliikkeeseen.

Tehtävänäsi on uskontojen kahvila -toimintamallin kehittäminen 18–36 -vuotiaille. Uskontojen kahvilat ovat toimintamalli, jossa eri uskontoihin kuuluvat nuoret kokoontuvat yhteisen teeman äärelle avoimessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.

Työssä menestyminen edellyttää
• Osaamista ja ymmärrystä uskontodialogista
• Järjestötoiminnan tuntemusta ja omakohtaista kokemusta järjestötoiminnasta
• Opiskelijatoiminnan tuntemusta
• Omatoimisuutta
• Tiimi- ja yhteistyötaitoja
• Sujuvaa suomen- ja englanninkielistä kirjallista ja suullista ilmaisua. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä.

Työhön kuuluu
• Käynnistää kolmella paikkakunnalla uskontojen kahvila –työpajoja (Helsinki, Turku, Joensuu) sekä luoda toimintamalli, jonka avulla omassa yhdistyksessä tai vapaaehtoisryhmässä on helppo aloittaa uskontojen kahvila -toimintaa.
• Toimia kahvilatoiminnan fasilitaattorina ja innostaa vapaaehtoisia aloittamaan kahvilatoimintaa
osana omaa toimintaansa.
• Etsiä ja tavoittaa nuoria, jotka ovat kiinnostuneita uskontojen välisestä dialogista.
• Vahvistaa yhteyksiä muiden uskontojen edustajien kesken ja kartoittaa uusia yhteistyötahoja.
• Tiedottaa toiminnasta ja markkinoida sitä sidosryhmille.

Voit neuvotella joustavasta työajasta. Työhön liittyy matkustamista paikallisyhdistyspaikkakunnille.

Suomen Kristillisessä Ylioppilasliitossa noudatetaan kristillisiä järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Tehtävä on määräaikainen toukokuuhun 2019 asti. Määräaikaisuuden peruste on määräaikainen rahoitus. Toivomme ensi sijassa hakijoita, jotka pystyvät sitoutumaan osa-aikatyöhön sen koko ajaksi.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 5.8.2018 mennessä osoitteeseen paasihteeri at sky-fks.fi<mailto:paasihteeri at sky-fks.fi> tai postitse Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto, Oikokatu 3, 00170 Helsinki, tunnuksella Uskontodialogityöntekijä.

Haastattelut pyritään järjestämään viikoilla 33-35. Työ alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuussa.

Tehtävä on STEA rahoitteinen ja ehdollinen ennen virallisen avustuspäätöksen tulemista Sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Lisätietoja antaa sähköpostitse paasihteeri at sky-fks.fi<mailto:paasihteeri at sky-fks.fi> ja puhelimitse pääsihteeri Katri Jussila, p. 050 595 28 67, 7.6. kello 13-15, 13.6. kello 14-16 ja 19.6. kello 12-15.

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto (SKY) on kansainvälinen ja ekumeenisesti suuntautunut luterilainen opiskelijaliike. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat moninaisuus, radikaali rakkaus ja dialogisuus.

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto ry. –
Finlands Kristliga Studentförbund rf.
Lutheran Student Christian Movement in Finland
Oikokatu 3
00170 Helsinki
Finland
Tel: +358-50-5952867
www.sky-fks.fi<http://www.sky-fks.fi/>

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto - Etusivu<http://www.sky-fks.fi/>
www.sky-fks.fi
Kesä tulossa, leirinohjaajan hommia edessä? Jotain pitäisi kertoa Reilusta kaupasta ja kestävästä kehityksestä, mutta...

[https://ipmcdn.avast.com/images/icons/icon-envelope-tick-round-orange-animated-no-repeat-v1.gif]<https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail>  Ei viruksia. www.avast.com<https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail>
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20180606/0fd89faa/attachment.htm>