[kehitysmaaliike-l] Koulutus: Vältä valeuutisia – viesti ja vaikuta EU:ssa! 16.5.

Elina Mikola elina.mikola at kehys.fi
Ke Apr 25 11:15:38 EEST 2018


Kehys ja Eurooppalainen Suomi tarjoavat maksuttoman koulutuksen järjestötoimijoille ja muille EU-vaikuttamisesta kiinnostuneille. Tervetuloa!

Vältä valeuutisia – viesti ja vaikuta EU:ssa!

Aika: Keskiviikko 16.5. 2018 klo 9:30 – 15:30

Paikka: Globaalikeskus, Siltasaarenkatu 4, 7. krs, HelsinkiEuroopan unionin päätöksenteko vaikuttavat monin tavoin arkeemme.  Järjestöille ja kansalaisille on yhä tärkeämpää seurata EU-tason politiikkaa ja prosesseja sekä varmistaa, että viestimme kuullaan EU:ssa.  Kehyksen ja Eurooppalaisen Suomen järjestämä EU-vaikuttamisen koulutus selvittää, mistä EU-tietoa saa ja miten sitä voi hyödyntää vaikuttamistyössä. Koulutus tarjoaa valmiuksia kriittiseen tiedonhakuun EU-kysymyksistä sekä käytännön vinkkejä tehokkaaseen vaikuttamisviestintään.Tilaisuudessa on puhujina monipuolinen joukko EU-asioiden, viestinnän ja vaikuttamisen asiantuntijoita: poliittisen raportoinnin päällikkö Maria Blässar Euroopan komission Suomen-edustustosta, viestintätoimisto Pohjoisranta Burson-Marstellerilla työskentelevä vaikuttajaviestinnän konsultti Fatim Diarra, Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimiston päällikkö Jarmo Oikarinen sekä EU-uutiset.fi -sivuston luoneet toimittajat Satu Hotakainen ja Trond Trosdahl.

Koulutuspäivän vetävät Kehyksen vaikuttamistyön koordinaattori Elina Mikola sekä Eurooppalaisen Suomen toiminnanjohtaja Aku Aarva.Maksuton koulutus on suunnattu erityisesti kansalaisjärjestöjen aktiiveille ja työntekijöille, mutta myös muut EU-vaikuttamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Koulutukseen osallistujille tarjotaan lounas ja kahvit.Ilmoittaudu mukaan verkkolomakkeella viimeistään perjantaina 11.5.2018.  Koulutukseen mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://goo.gl/forms/8qp4fnu7m3WJYwi73


Parhain terveisin,

Elina Mikola
Vaikuttamistyön koordinaattori (Kestävä ja vihreä talous)
Advocacy Coordinator (Green and Sustainable Economy)

Kehitysyhteistyöjärjestöjen EU-yhdistys Kehys ry
The Finnish NGDO Platform to the EU Kehys
Siltasaarenkatu 4 (7th floor)
00530 Helsinki, FINLAND
tel: +358(0)46 851 5974
elina.mikola at kehys.fi
www.kehys.fi

Seuraa Twitterissa: https://twitter.com/Kehys_
Tykkää Facebookissa: http://www.facebook.com/Kehysry

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20180425/cf8a14e6/attachment.htm>