[kehitysmaaliike-l] Maailma kylässä 2018

mkinfo mkinfo at kepa.fi
To Apr 19 12:14:56 EEST 2018


Maailma kylässä 2018: asia- ja kulttuuriohjelma julki

Suomen suurin ilmaisfestivaali tuo sadat päättäjät, asiantuntijat ja mielipidevaikuttajat keskustelemaan yhteiskunnallisista ajankohtaisista aiheista Helsingin keskustaan 26.-27. toukokuuta. Kehitysyhteistyön kattojärjestö Kepan järjestämän tapahtuman teemoja ovat muun muassa kestävän kehityksen ohjelma Agenda 2030, kestävä talous, ilmasto, ympäristö ja ihmisoikeudet. Lisäksi festareilla aiheina nousevat esiin radikalisoituminen, kaupungistuminen, huumesota ja afrikkalainen muoti. Keskustelutilaisuuksien lisäksi luvassa on myös elokuvia ja kirjallisuusohjelmaa.

Ilmainen festivaali Helsingin sydämessä tarjoaa viikonloppuna 18 konserttia maailmanmusiikin huippunimiltä ja kotimaisilta eturivin artisteilta. Festivaalin alueellinen painotus Afrikka kuuluu ohjelmassa muun muassa Abou Diarran, Jupiter & Okwessin, Les Freres Smithin, Dobet Gnahorén ja Freshlygroundin keikoilla. Ohjelman kotimaista tähtikaartia edustaa Raappana, Maria Gasolina, Afrojazz Quintet yhdessä Jimi Tenorin ja Charlotta Kerbsin kanssa.

Tutustu asia- ja kulttuuriohjelmaan osoitteessa:

https://www.maailmakylassa.fi/ohjelma

Tule mukaan vapaaehtoiseksi festivaalille!

Festivaalin vapaaehtoisena pääset kurkistamaan tapahtuman kulisseihin ja hankit käytännön kokemusta alalta. Samalla voit kasvattaa verkostojasi, tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja olla mukana luomassa iloista festivaalitunnelmaa.

Vapaaehtoisia tarvitaan erilaisiin tehtäviin ennen festivaalia, sen aikana ja jälkeen. Voit valita tarjolla olevista tehtävistä itsellesi mieluisimman tai ilmoittautua halukkaaksi mihin tahansa tehtäviin. Ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi vuoden 2018 festivaalille päättyy 6. toukokuuta. Vapaaehtoiseksi voivat ilmoittautua kaikki 18 vuotta täyttäneet.

Ilmoittaudu mukaan täältä:

https://www.maailmakylassa.fi/ilmoittautuminen-vapaaehtoiseksi
Ystävällisesti,
Maailma kylässä -tiimi

Kepa ry
Elimäenkatu 25-27 (5. krs)
00510 Helsinki, Finland
www.kepa.fi<http://www.kepa.fi/>
www.maailmakylassa.fi<http://www.maailmakylassa.fi/>
@maailmakylassa
Facebook.com/maailmakylassa

Kepa on yli 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntijajärjestö.

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20180419/a7c14ad0/attachment.htm>