[kehitysmaaliike-l] Korjattu päättymisaika: Suomen Lähetysseura hakee Johtavaa projektipäällikköä (Senior Project Manager)

Heli Mäki-Hakola Heli.Maki-Hakola at kepa.fi
Ti Apr 17 08:01:44 EEST 2018


Huomenta! Pyynnöstä korjaus, ilmoitukseen oli päässyt pieni painovirhepaholainen. Tehtävä alkaa 1.6.2018 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.4.2021.

Terveisin

Heli Mäki-Hakola, Kepa ry

From: kehitysmaaliike-l-bounces at lists.kepa.fi [mailto:kehitysmaaliike-l-bounces at lists.kepa.fi] On Behalf Of Heli Mäki-Hakola
Sent: 16. huhtikuuta 2018 8:38
To: kehitysmaaliike-l <kehitysmaaliike-l at kepa.fi>
Subject: [kehitysmaaliike-l] Suomen Lähetysseura hakee Johtavaa projektipäällikköä (Senior Project Manager)


[https://lh3.googleusercontent.com/iTEv9XLSKFzZKqMXIsPvhH3kYjAczA6f8X4KCiEvWdTvE3m8avmckZT-tWfKIqCxktnTcMxtGzrTXJS46UKG6o_YzTWM2FziYjzAlv-RwLHjB9dkayQb0sq74ciaglbNqCeYjnlJ3WT7SEJlkg]

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija ja yksi ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on myös yksi Suomen suurimpia rauhantyötä tekeviä järjestöjä, joka työskentelee oikeudenmukaisuuden puolesta noin kolmessakymmenessä maassa Afrikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman puolesta. Tutustu toimintaamme: suomenlahetysseura.fiTule tekemään merkityksellistä työtä rauhantyön ja kansainvälisen vaikuttamisen laajalle kentälle. Etsimme Helsingin rauhantyön ja vaikuttamisen yksikön vahvistukseksi sinua

Johtava projektipäällikkö (Senior Project Manager)

Suomen Lähetysseura on tehnyt vuodesta 2013 lähtien yhteistyötä libanonilaisen kumppanin kanssa rauhan ja sovinnon hankkeessa, joka tukee Syyrian rauhanprosessia ja sen eri osapuolia. Johtavan projektipäällikön roolissasi toimit Syria Iniative -hankkeen vetovastuussa. Kolmen vuoden määräaikaisessa tehtävässäsi vastaat teknisestä ja hallinnollisesta tuesta kumppanille sekä kansainvälisen vaikuttamistyön ja vuoropuheluprosessien fasilitaation suunnittelusta, toimeenpanosta ja seurannasta sekä raportoinnista yhdessä kumppanin kanssa.

Sinulla on:

 *  kokemusta ja näkemystä tuloksekkaasta kansainvälisestä vaikuttamisesta sekä hyvää käsitystä yhteiskunnallisesta päätöksenteosta
 *  Lähi-idän poliittisen tilanteen sekä rauhantyön syvällistä tuntemusta
 *  vähintään 5-8 vuoden työkokemusta, josta osa konfliktialueilla

 *  vahvaa kokemusta hankehallinnosta sekä PME -osaamista
 *  hyviä yhteiskunnallisia ja kansainvälisiä verkostoja ja vahvoja ihmissuhdetaitoja
 *  organisoitunutta työotetta, jossa asiat pysyvät hallussa ja mieli hyvänä, vaikka palloja olisi ilmassa useita
 *  sujuvaa kirjallista viestintää ja vakuuttavia esiintymistaitoja
 *  soveltuvaa korkeakoulututkintoa


Arvostamme lisäksi työkokemusta kansainvälisistä järjestöistä sekä suomalaisen ja kansainvälisen rauhantyönkentän ja kirkon kansainvälisen työn tuntemusta ja ymmärrystä. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja monikulttuuriseen työympäristöön.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan roolin rauhantyön ja kansainvälisen vaikuttamisen parissa, vaikuttavassa hankkeessa jolla on vankka taloudellinen tausta. Tukenasi toimivat oman yksikkösi kollegoiden lisäksi Lähi-idän aluetiimin aluepäällikkö ja koordinaattorit. Suomen Lähetysseuralla haluamme tukea syyrilaisia heidän rauhan ponnistuksissaan. Tule rakentamaan kanssamme oikeudenmukaista rauhaa.

Tehtävä alkaa 1.6.2018 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.4.2021.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 4.5.2018 mennessä osoitteessa: http://bit.ly/AzetsTyot.

Lisätietoja tehtävästä antaa rauhantyön ja vaikuttamistyön päällikkö Kristiina Rintakoski, kristiina.rintakoski(at)felm.org<mailto:kristiina.rintakoski at felm.org> tai 040 7176151 17.4. klo 16-18 ja 18.4. klo 12-15 sekä 23.4. klo 15-17.

Teemme tämän haun yhdessä rekrytointikumppanimme Azetsin kanssa. Yhteyshenkilömme Azetsilla ovat Essi Henriksson (essi.henriksson(at)azets.com<mailto:essi.henriksson at azets.com>) ja Krista Leppänen (krista.leppanen(at)azets.com<mailto:krista.leppanen at azets.com>).

Viestin välitti Heli Mäki-Hakola, Kepa ry

*************
Toimistokoordinaattori / Office Coordinator
+358 9 584 233
heli.maki-hakola at kepa.fi<mailto:heli.maki-hakola at kepa.fi>
skype: kepa_heli_maki-hakola

Kepa ry
Elimäenkatu 25-27 (5. krs)
00510 Helsinki, Finland
www.kepa.fi<http://www.kepa.fi/>
@kepa_ry
Facebook.com/Kepary

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20180417/93dad8e4/attachment.htm>
-------------- seuraava osa --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 3268 bytes
Desc: image001.jpg
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20180417/93dad8e4/attachment.jpg>