[kehitysmaaliike-l] InnoFrugal-konferenssi 7.-8.5.2018

Heli Mäki-Hakola Heli.Maki-Hakola at kepa.fi
Mon Apr 16 08:46:50 EEST 2018


Tapahtuman nimi InnoFrugal-konferenssi
Päivämäärä, kellonaika, tapahtumapaikka, osoite 7.-8.5.2018, 8.00-17.00, Niemi Center, Veturitie 13 H, 00240 Helsinki
Ohjelma The Nordic Frugal Innovation Societyn neljättä kertaa järjestämässä InnoFrugal-konferenssissa tarkastellaan niin sanottuja "niukkoja innovaatioita" (englanniksi frugal innovation), jotka perustuvat resurssien säästeliääseen ja luovaan käyttöön laadusta tinkimättä. Niukat innovaatiot ovat tuotteita ja palveluita, jotka ovat samaan aikaan edullisia, laadukkaita, kestäviä ja helppokäyttöisiä.
Konferenssi lupaa paljon mielenkiintoista kuultavaa myös järjestöille. Koska niukat innovaatiot perustuvat köyhien ihmisten tarpeisiin ja elinolosuhteisiin, ne voidaan tuoda osaksi kehitysyhteistyötä ratkaisemaan tiettyjä kehityshaasteita.
InnoFrugal-konferenssin ensimmäisen päivän ohjelma koostuu työpajoista, joissa on mahdollista perehtyä esimerkiksi edullisiin sähköajoneuvoihin, terveysteknologiaan ja kiertotalouteen. Toisena päivänä käydään keskustelua innovaatioiden kehittäjille tarjolla olevasta rahoituksesta. Tarkempi ohjelma on luettavissa InnoFrugal-sivuston Agenda-kohdassa (LINKKI https://innofrugal.com/agenda/).
Ilmoittautumiset Lippuja voi ostaa tapahtuman Eventbrite-sivulta (LINKKI https://www.eventbrite.com/e/innofrugal-2018-tickets-39736745676). Kepalla on muutamia ilmaislippuja, joita voi tiedustella Kari-Pekka Murtoselta osoitteesta kari-pekka.murtonen at kepa.fi<mailto:kari-pekka.murtonen at kepa.fi>.
Ilmoittautumisten DL 2.5. 2018
Maksu Järjestölipun hinta on 75 euroa.
Järjestäjä The Nordic Frugal Innovation Society

Viestin välitti Heli Mäki-Hakola, Kepa ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20180416/1cbef2dc/attachment.htm>