[kehitysmaaliike-l] Kirkon Ulkomaanapu etsii harjoittelijaa Changemaker-verkostoon syksylle 2017

Sini Tyvi Sini.Tyvi at kirkonulkomaanapu.fi
Ke toukokuu 31 17:31:34 EEST 2017


Kirkon Ulkomaanavun nuorisoverkosto Changemaker etsii korkeakouluharjoittelijaa kolmen kuukauden ajaksi syksylle 2017.

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun antaja. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon, jossa on yhteensä 143 jäsentä. Ulkomaanavun vuosibudjetti on noin 45 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on Suomessa ja 17 ohjelmamaassa yhteensä noin 300.

Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun nuorisoverkosto, joka muuttaa maailmaa kouluttautumalla ja kampanjoimalla kehityskysymyksistä. Verkoston vaikuttamistoiminnan pääteemoja ovat rauha, talous ja ympäristö. Changemakerin toiminta on vapaaehtoisten itse suunnittelemaa ja toteuttamaa.


Harjoittelijan pääasiallisena tehtävänä on koordinoida Changemakerin uuden rauhateemaisen globaalikasvatusmateriaalin tekemistä. Tehtävään sisältyy vapaaehtoisista koostuvan toimituskunnan kokoaminen ja tukeminen sekä materiaalituotannon eri vaiheista huolehtiminen. Lisäksi harjoittelijan toimenkuvaan kuuluu avustaminen Changemakerin tapahtumajärjestelyissä, viestinnässä ja yleisissä toimistotehtävissä.

Etsimme harjoittelijaa, joka on oma-aloitteinen, toimelias, kyvykäs itsenäiseen työskentelyyn ja omaa hyvät sosiaaliset taidot. Edellytämme harjoittelijalta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä tukea ja motivoida vapaaehtoisia. Aiempi kokemus materiaalien tuottamisesta, globaalikasvatushankkeista sekä rauhankysymysten tuntemus katsotaan eduksi. Myös aiempi kokemus tapahtumajärjestämisestä ja muu tehtävään liittyvä kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme Changemaker-verkoston tuntemusta sekä aiempaa kokemusta vapaaehtois- ja järjestötoiminnasta.

Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa sekä joustavuutta työaikojen suhteen, sillä se sisältää myös iltoja ja viikonloppuja. Odotamme harjoittelijan voivan työskennellä ainakin Changemaker-viikonlopussa 6.–8.10. Ajokortti ja valmius ajaa autoa katsotaan eduksi.

Kolmen kuukauden mittainen harjoittelu ajoittuu 18.9.–17.12. väliselle ajalle. Harjoittelijan kuukausipalkka on 1445 €/kk. Harjoittelu sijoittuu Kirkon Ulkomaanavun Helsingin toimistoon. Haemme ensisijaisesti harjoittelijaa, jolla on oikeus korkeakoulun myöntämään harjoittelutukeen. Kerrothan tästä hakemuksessasi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus Kirkon Ulkomaanavun rekrytointisivustolla<https://fca.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=142&key=&o=A_RJ&rspvt=snb5dfipv8gkw4kk44cwsw40w0wo84g> viimeistään keskiviikkona 14.6.

Haastattelut tehtävään pidetään tiistaina 20.6.2017 Kirkon Ulkomaanavun toimistolla osoitteessa Eteläranta 8, 00130 Helsinki. Kutsut haastatteluun ilmoitetaan 16.6. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 7.6. klo 10–11 ja maanantaina 12.6. klo 15–16 Changemaker-koordinaattori Sini Tyvi, 050 441 8820.


Viestin välitti

Sini Tyvi
Changemaker-koordinaattori
puh. 050 441 8820
sähköposti: sini.tyvi at kirkonulkomaanapu.fi<mailto:sini.tyvi at kirkonulkomaanapu.fi>

Kirkon Ulkomaanapu
Eteläranta 8, PL 210, 00131 Helsinki
www.kirkonulkomaanapu.fi<http://www.kirkonulkomaanapu.fi>

www.changemaker.fi<http://www.changemaker.fi>
www.facebook.com/ChangemakerFinland<http://www.facebook.com/ChangemakerFinland>

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20170531/f2056c41/attachment.htm>