[kehitysmaaliike-l] Haku auki ICAHDin rakennusleirille Israeliin/Palestiinaan 15.5. asti

Lea Korhonen lea.korhonen at luukku.com
Mon toukokuu 8 14:34:35 EEST 2017


Hei,

ICAHD järjestää rakennusleirin kesällä Jordanin laaksossa miehitetyllä Länsirannalla ja Negevin autiomaassa Israelissa.

Israel tuhoaa palestiinalaisten koteja liki päivittäin. Viime vuonna Israelin miehitysjoukot tuhosivat Länsirannalla 1 089 rakennusta, ja vuoden 1967 jälkeen Israel on tuhonnut liki 50 000 rakennusta Miehitetyillä palestiinalaisalueilla.

Aiempina vuosina ICAHDin jälleenrakennusleireillä on rakennettu uudelleen Israelin miehitysjoukkojen tuhoama palestiinalaisperheen koti. Tänä vuonna palestiinalaiset, israelilaiset ja kansainväliset aktivistit rakentavat ekologisen yhteisökeskuksen palestiinalaiskylään Jordanin laaksossa. Negevissä leiriläiset osallistuvat kyläläisten valitsemiin rakennusprojekteihin. 

Leirillä pääsee näkemään sen, miten samanlaista Israelin politiikka on rajan molemmin puolin. Rakentamisen lisäksi leiriin kuuluu mm. paikallisten toimijoiden, järjestöaktiivien ja YK:n työntekijöiden tapaamisia eri puolilla Israelia ja Länsirantaa. 

Leirille haku on auki 15.5. asti. Leirille tuleminen ei edellytä mitään aiempaa Palestiina-solidaarisuustoimintaa. Tarkemmat hakuohjeet ICAHDin rakennusleirille nettisivuillamme http://www.icahd.fi/?p=6071.

Jos et pääse osallistumaan leirille, niin sitä ja sen rakennuskohteita voi myös tukea ICAHD Finlandin kautta. Siitä tarkemmat ohjeet sivuillamme http://www.icahd.fi/?p=6109. 

Ystävällisin terveisin,

Lea Korhonen
ICAHD Finland

http://www.icahd.fi/
www.facebook.com/icahdfinland/
www.twitter.com/icahdfinland