[kehitysmaaliike-l] Muistutus: Kehys ja Kepa hakevat muutosprosessien asiantuntijaa toimeksiantosopimuksella, haun dead line huomenna!

Kirsi Koivuporras-Masuka Kirsi.Koivuporras-Masuka at kepa.fi
To toukokuu 4 10:22:40 EEST 2017


Kepa ry ja Kehys ry ovat aloittaneet yhteisen yhteistyö- ja kattojärjestön suunnittelun. Uudistuksella halutaan lisätä vaikuttamistyön ja muun toiminnan vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta, parantaa järjestöille tarjottavia palveluja ja lisätä järjestöjen yhteistyötä ja valmiuksia menestyä alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Valmistelu perustuu jäsenjärjestöjen vankkaan omistajuuteen ja aktiiviseen osallistumiseen.

Etsimme nyt järjestötoiminnan ja muutosprosessien ammattilaista luotsaamaan ja fasilitoimaan muutosprosessia, jossa jäsenjärjestövetoisesti laaditaan esitys yhteisestä kattojärjestöstä syyskokousten hyväksyttäväksi. Tässä hän toimii yhdessä jäsenjärjestötyöryhmän, luottamusjohdon ja henkilöstön kanssa niin että yhteinen näkemys ja tahtotila muutoksesta vahvistuu.

Valittavan henkilön toivotaan aloittavan 1.6.2017 ja olevan käytettävissä 31.12.2017 asti kuitenkin niin, että pääosa tehtävistä valmistuu lokakuun loppuun mennessä. Työ tehdään toimeksiantosopimuksella sisältäen 70 työpäivää. Toimeksianto toteutuu, jos molempien järjestöjen kevätkokoukset tekevät päätöksen prosessin jatkamisesta.

Lue koko hakuilmoitus täältä: https://www.kepa.fi/tyopaikat/arkisto/2017/muutosprosessien-asiantuntija

Hakuaika päättyy 5.5.2017 klo 15. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkiotoiveineen tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen rekry at kepa.fi<mailto:rekry at kepa.fi>, otsikolla "Muutosprosessien asiantuntija".
Haastattelut pidetään toukokuun alkupuolella.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kehyksen hallituksen puheenjohtaja Kristiina Rintakoski, numerossa 040 717 6151 sekä Kepan hallituksen varapuheenjohtaja Ritva Semi numerossa 020 748 9646.


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20170504/1d4ce104/attachment.htm>