[kehitysmaaliike-l] KUTSU: Oppimisen kriisi ja sen ratkaiseminen Afrikassa 11.5. UM:ssä

Auli Starck auli.starck at kepa.fi
Ti toukokuu 2 13:37:47 EEST 2017


KUTSU


Oppimisen kriisi ja sen ratkaiseminen Afrikassa

Afrikassa yhä useammat lapset ovat päässeet kouluun ja hallitukset ovat kasvattaneet koulutusbudjettejaan. Missä vika kun oppilaat eivät kuitenkaan opi riittävästi? Koulutettu ja osaava työvoima on Afrikan tulevaisuudelle kohtalon kysymys - mitä siis pitäisi tehdä?

Tule kuulemaan lisää  ja keskustelemaan Ritva Reinikan ja Kaisa Alavuotunkin kanssa  Valopihalle (Meripaja, Katajanokanlaituri 3) torstaina 11. toukokuuta kello 14 - 16.00. 

Ritva Reinikka on ekonomisti ja entinen  Maailmanpankin sektori - ja maajohtaja ja Kaisa Alavuotunki  Kehitysvaikutusneuvonantaja, FINNFUND.

He ovat äskettäin julkaisseet artikkelin otsakkeella  Building Human Capital: Improving Education Quality (Background paper for sessions at the Fifth Africa Emerging Markets Forum) https://foorumi.mfa.uhnet.fi/ws/opetusalanneuvonantajat/Muumateriaali/Education%20Quality%20in%20Africa.pdf

Kehityspoliittisen osaston osastopäällikkö Satu Santala avaa tilaisuuden. Tilaisuus pidetään Ulkoministeriössä Meripajan Valopihalla (Katajanokanlaituri 3)

Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin ole hyvä ja ilmoittaudu kahvitarjoilua varten  Matleena Mascher matleena.mascher at formin.fi  5.5. mennessä.


Satu Pehu-Voima
Senior Adviser, Education
Department for Development Policy
Unit for Sectoral Policy
Ministry for Foreign Affairs of Finland
Mob. +358 295 351886
www.formin.finland.fi


**
Kutsun välitti: Auli Starck, Kepa ry