[kehitysmaaliike-l] Globaalikasvatusta oppikirjoihin! Tervetuloa tapaamiseen pe 20.1. klo 13-15

Sanna Rekola Sanna.Rekola at kepa.fi
Ke Tammi 4 09:29:34 EET 2017


Globaalikasvatuksen parissa toimivat kansalaisjärjestöt ovat viimeisen vuoden aikana tehneet yhteistyötä oppikirjakustantajien kanssa ja päässeet muun muassa kommentoimaan koulukirjojen käsikirjoituksia. Tavoitteena on ollut tukea uuden opetussuunnitelman mukaisten painotusten jalkautumista myös opetusmateriaaleihin.

Tervetuloa keskustelemaan opetusmateriaaleista ja niiden mahdollisuuksista tukea kestävää kehitystä, ihmisoikeuksia ja globaalia oikeudenmukaisuutta. Samalla pääset kuulemaan millaista yhteistyötä on tehty ja mitä on suunnitteilla.

Vierailevina alustajina tilaisuudessa ovat mukana tutkijat Pia Mikander ja Antti Rajala Helsingin yliopistolta. Mikanderin väitöstutkimukseen koulukirjojen Eurooppa-keskeisyydestä voit tutustua Helsingin yliopiston verkkosivulla<https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/koulukirjat-luovat-kuvaa-lansimaalaisten-ylivertaisuudesta>. Lue myös Kepan blogi: Koulukirjat vahvistavat kuvaa länsimaalaisten ylivertaisuudesta<http://www.globaalikasvatus.fi/blogi/2016-11-04_koulukirjat-vahvistavat-kuvaa-lansimaalaisten-ylivertaisuudesta>.

Tapaaminen järjestetään perjantaina 20.1.2017 klo 13-15 Kepan toimistolla (Elimäenkatu 25-26, koulutustila Dialogi, 6. krs). Ilmoittautumiset tiistaihin 17.1. mennessä osoitteeseen: globaalikasvatus at kepa.fi<mailto:globaalikasvatus at kepa.fi>. Lämpimästi tervetuloa uudet ja vanhat toimijat!


Sanna Rekola
Globaalikasvatuksen asiantuntija

Kepa ry
Elimäenkatu 25-27 (5. krs.), 00510 Helsinki
Tel. +358 50 317 6697
Email. sanna.rekola at kepa.fi<mailto:sanna.rekola at kepa.fi>
www.kepa.fi / www.globaalikasvatus.fi<http://www.globaalikasvatus.fi/>

Kepa is an NGO platform and an expert organisation working with global development issues.

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20170104/62a8c533/attachment.htm>