[kehitysmaaliike-l] Adamadeya ry:n syysjuhlat lauantaina 15.10 Harjun nuorisotalolla

Venla Ouattara venla.ouattara at outlook.com
Pe Syys 30 18:12:25 EEST 2016


Adanse!

Adamadeya ry toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi yhdistyksen syysjuhliin Harjun nuorisotalolle lauantaina 15.10. klo 17<x-apple-data-detectors://0> alkaen. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Tarjoamme upean monikulttuurisen illan, joka pitää sisällään niin musiikki- ja tanssiesityksiä, afrikkalaisen valokuvausnurkkauksen, myyntikojun, lasten leikkinurkan, hennamaalausta ja tietenkin keskustelua yhdistyksestämme. Tarjolla myös burkinafasolaista ruokaa ja juomaa! Ota siis mukaasi käteistä, jotta voit ostaa herkullista Burkina murkinaa sekä tuotteitamme yhdistyksen tukemista varten. Käytössämme on myös Mobile Pay.

Juhlassa kuullaan lyhyesti siitä, mikä on Adamadeya ry, millaisia projekteja yhdistyksellä on käynnissä sekä miten sinä voit tukea Burkina Fasoa. Yhdistyksen kuulumisten jälkeen päästämme upeat artistimme lavalle ja takaamme koko loppu illaksi energistä menoa, mikä ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Illan ohjelma:
- 17:15<x-apple-data-detectors://1> Adamadeya ry:n esittely
- 18:00<x-apple-data-detectors://2> Pirjo & Anni- hehkeä laulajaduo
- 18:45<x-apple-data-detectors://3> TAKATUM (FIN) https://www.facebook.com/TAKATUM-761243057283101/
- 19:15<x-apple-data-detectors://5> AfroSOI! Länsiafrikkalaista livemusiikkia ja tanssia Lasson ja ystävien johdolla
Tapahtuma juonnetaan suomeksi ja dioulaksi.

Tarjolla on herkullista ruokaa Burkina Fasosta edulliseen hintaan, 8€/kasvislautanen ja 10€/kanalautanen. Ruoka tarjotaan noin klo 18<x-apple-data-detectors://8>. Varaathan mukaasi käteistä!

Adamadeyasta lyhyesti:
Adamadeya ry on vuonna 2015 perustettu kehitysyhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on tukea koulunkäyntiä sekä edistää terveyttä ja hyvinvointia Burkina Fason kylissä ja kaupungeissa. Tällä hetkellä toimintamme keskittyy Moamin kylään. Yhdistys on keskittynyt erityisesti lasten ja naisten tukemiseen ja toiminta toteutetaan aina koko kyläyhteisön voimin. Kaikki yhdistyksen kerämät varat käytetään lyhentämättömänä yhdistyksen projekteihin.

Tapahtuman Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1507571139268356/?ti=icl

Lämpimästi tervetuloa toivottaa,
Adamadeya ry
Venla Ouattara
Puheenjohtaja

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160930/2062cec9/attachment.htm>