[kehitysmaaliike-l] Lounaskeskustelu pe 7.10 Amnestyn Eurooppa-työn johtajan kanssa Euroopan pakolaispolitiikasta

Susanna Mehtonen susanna.mehtonen at amnesty.fi
Pe Syys 30 17:49:10 EEST 2016


LOUNASKESKUSTELU: EUROOPAN JA SUOMEN VASTAUS GLOBAALIIN PAKOLAISTILANTEESEEN

Tervetuloa Amnesty Internationalin Suomen osaston järjestämään lounaskeskusteluun Euroopan pakolaistilanteesta perjantaina 7.10 klo 12.00 - 14.00. Amnesty Internationalin Eurooppa-työn varajohtaja Gauri van Gulik pitää alustuksen Euroopan pakolaistilanteesta ja Amnestyn viimeaikaisista raportista mm. Kreikan, Turkin ja Unkarin tilanteesta. Sen jälkeen on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Tilaisuus järjestetään Amnesty Internationalin Suomen osaston toimistolla. Tilaisuudessa tarjoillaan kevyt lounas.

Aika: perjantai 7.10 klo 12.00 - 14.00
Paikka: Amnesty International, Hietaniemenkatu 7 A

Ilmoittautumiset keskiviikkona 5.10 klo 16.00 mennessä osoitteeseen susanna.mehtonen at amnesty.fi<mailto:susanna.mehtonen at amnesty.fi>

Taustaa:

Gauri van Gulik on ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin Eurooppa-työn varajohtaja. Hänen vastuullaan on muun muassa Amnestyn tutkimustyö Euroopan unionin, Balkanin ja Turkin alueella. Tällä hetkellä hänen seurannassaan ovat erityisesti pakolaistilanne, Turkin kehitys sekä ihmisoikeusloukkaukset terrorisminvastaisissa toimissa. Ennen Amnestylle siirtymistä van Gulik työskenteli seitsemän vuotta tutkijana sekä naisten oikeuksia koskevan työn johtajana ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watchissa. Hän on työskennellyt myös Euroopan parlamentissa, ehkäisyn ja turvallisten aborttien puolesta kampanjoivan järjestön Marie Stopes Internationalin sekä kidutuksen uhrien puolesta työtä tekevän järjestön International Rehabilitation Council for Torture Victimsin riveissä.


Susanna Mehtonen
Oikeudellinen asiantuntija - Legal Adviser
Amnesty International, Suomen osasto - Finnish Section

Hietaniemenkatu 7 A
00100 Helsinki

mobile: +358 (0)50 523 2038
fax: +358 (0)9 5860 4460
email: susanna.mehtonen at amnesty.fi<mailto:susanna.mehtonen at amnesty.fi>
twitter: @susmehtonen www.twitter.com/susmehtonen<http://www.twitter.com/susmehtonen>

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160930/63a40d66/attachment.htm>