[kehitysmaaliike-l] Amnestyn syysseminaari järjestetään Helsingissä 8.-9.10.2016. Teemana mm. pakolaisten oikeudet ja naisiin kohdistuva väkivalta

Maarit Pihkala maarit.pihkala at amnesty.fi
Ti Syys 20 16:39:50 EEST 2016


Amnestyn syysseminaari järjestetään Helsingissä 8.-9.10.2016. Seminaarissa on kiinnostavaa asiaa kaikille ihmisoikeuksista kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan täältä: https://www.amnesty.fi/tapahtumat/syysseminaari/

Tarjolla on roppakaupalla tietoa pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden oikeuksista, naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja molempiin aiheisiin pureutuvasta kuntavaalikampanjastamme. Olet tervetullut osallistumaan koko viikonlopun ohjelmaan tai vain haluamiisi osiin.
Lauantaina vieraanamme on Amnesty Internationalin Eurooppa-työn varajohtaja Gauri van Gulik . Hän kertoo aamupäivällä pakolaispolitiikan suunnasta ja muutoksista EU:ssa. Mitkä ovat Amnestyn ratkaisuehdotukset vaikeaan tilanteeseen? Iltapäivän paneelissa suomalaiset päättäjät ja yhteiskunnalliset vaikuttajat pohtivat pakolaispolitiikan syitä ja seurauksia. Mukana keskustelemassa ovat arkkipiispa Kari Mäkinen, YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n Thomas Bergman sekä poliitikoista mm. Li Andersson (vas.), Sanna Marin (sd.) ja Sirpa Pietikäinen (MEP, kok.).

Sunnuntaina suuntana on peloton maailma, kun pureudumme naisiin kohdistuvaan väkivaltaan. Kokemusasiantuntijoiden paneeli ja työpajat tarjoavat tietoa, tarinoita ja aktivismin paikkoja. Seminaarin lopuksi kurotamme jo kohti ensi kevään kuntavaaleja ja kerromme kampanjasuunnitelmista.

Käsillä on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla uutta, pohdiskella, keskustella ja tavata muita ihmisoikeuksien ystäviä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!


Suvi Reijonen
Viestintäpäällikkö //
Head of Communications

Amnesty International Finnish section
mobile +358 50 544 7508
email: suvi.reijonen at amnesty.fi<mailto:tomi.asikainen at amnesty.fi>
Hietaniemenkatu 7 A, 00100 Helsinki


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160920/7024dd2f/attachment.htm>