[kehitysmaaliike-l] Save the date: Kepan kehityspoliittinen päivä – ovatko järjestöt rohkeita muutoksentekijöitä vai perässähiihtäjiä? 24.11.2016

Kirsi Koivuporras-Masuka Kirsi.Koivuporras-Masuka at kepa.fi
To Syys 8 09:48:00 EEST 2016


Kepan kehityspoliittinen päivä tarttuu tänä vuonna kansalaisyhteiskuntaa ravistelevaan muutokseen kysymällä: Ovatko järjestöt rohkeita muutoksentekijöitä vai perässähiihtäjiä?

Päivän aikana käydään yhteiskunnallista debattia siitä, vastaavatko kansalaisjärjestöt aktiivisesti muutokseen vai sopeutuvatko vain muiden tekemiin päätöksiin. Mikä on kansalaisjärjestöjen rooli muutoksessa ja millainen sen tulisi olla?

Aika: Torstaina 24. marraskuuta klo 12.30-16
Paikka: Kansallismuseon auditorio (Mannerheimintie 34)

Tervetuloa! Mukana koti- ja ulkomaisia puhujia muun muassa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen ja Smart CSOs Labin Micha Narberhaus.

Seminaarissa on kahvitarjoilu. Kielinä suomi ja englanti. Ohjelma ja lisätiedot päivittyvät lokakuun aikana Kepan tapahtumakalenteriin<http://www.kepa.fi/tapahtumakalenteri/19589>.

Ilmoittautumiset 11.11.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jasenpalvelut at kepa.fi<mailto:jasenpalvelut at kepa.fi>

Kehityspoliittinen päivä edeltää Kepan vuosikokousta 25. marraskuuta. Vuosikokouksessa käsitellään Kepan strategiaa ja kehitysjärjestöjen tulevaisuutta.

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160908/2c9e5981/attachment.htm>