[kehitysmaaliike-l] Suomen Lähi-idän instituutti hakee tutkija-koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen

Kirsi Koivuporras-Masuka Kirsi.Koivuporras-Masuka at kepa.fi
Ti Syys 6 11:03:53 EEST 2016


Viestin välitti Kepasta Kirsi Koivuporras-Masuka, tehtävää koskevat yhteystiedot alla.
-------------

FIME hakee tutkija-koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.1.2017-30.6.2018
Julkaistu 2.9.2016

Toimipaikkana on Suomen Lähi-idän instituutti (FIME) Beirutissa. Instituutti keskittyy Lähi-idän kielten, kulttuurien ja uskontojen sekä yhteiskuntien tutkimukseen. Instituutti tukee suomalaista Lähi-idän tutkimusta ja järjestää alan opetusta yhteistyössä yliopistojen kanssa. Työskentely FIMEssä tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen Lähi-idän tutkimukseen. Työntekijän tehtäviin kuuluvat oman tutkimuksen tekeminen (n. 50 % työajasta) ja instituutin tieteellisen toiminnan koordinointi instituutin johtajan ohjauksessa sekä muut instituutin johtajan antamat työtehtävät.

Työpaikka on suunnattu soveltuvan oppialan tutkijalle tai tutkijakoulutettavalle, jonka väitöskirjatyö kohdistuu nyky-Lähi-itään. Työtehtävät ovat vaativia, ja niiden menestyksekäs hoitaminen edellyttää rekrytoitavalta korkeakoulututkintoa, työ- tai harjoittelukokemusta Lähi-idästä ja toimimisesta monikulttuurisessa ympäristössä, aiempaa kokemusta kansainvälisten tapahtumien järjestelyistä, esiintymisestä, median kanssa toimimisesta ja verkkoviestinnästä sekä erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa. Arabian taito lasketaan eduksi. Työ Lähi-idässä vaatii oma-aloitteisuutta, ennakkoluulotonta asennetta, joustavuutta ja kärsivällisyyttä.

Tehtävän palkkaus: 2300 euroa kuukaudessa, muut edut: 400 euroa kuukaudessa tukea asunnon vuokraamiseen paikan päällä.
Työsuhteen kesto: Työsuhde on määräaikainen 15.1.2017-30.6.2018. Työsuhdetta voidaan jatkaa vuoden 2018 loppuun saakka.

Lisää tietoa: Suomen Lähi-idän instituutista<http://www.fime.fi/> ja Suomen Lähi-idän instituutin säätiöstä<http://www.fimesaatio.fi/>.

Tehtävää koskevat kysymykset voi osoittaa instituutin johtaja Raija Mattilalle (etunimi.sukunimi at fime.fi<mailto:etunimi.sukunimi at fime.fi>). Hakemukset ansioluetteloineen, julkaisuluetteloineen ja tutkimussuunnitelmineen (tutkimussuunnitelman pituus enintään 5 sivua) pyydetään lähettämään 25.9.2016 mennessä sähköpostitse instituutin johtajalle. Haastattelu siihen kutsutuille järjestetään Skypen välityksellä viikon 39 lopulla.-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160906/a5f5f3e8/attachment.htm>
-------------- seuraava osa --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: ATT00001.txt
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160906/a5f5f3e8/attachment.txt>