[kehitysmaaliike-l] VIIMEINEN PÄIVÄ HAKEA: Korkeakouluharjoittelija, Kirkon Ulkomaanavun Changemaker-verkosto

Sini Tyvi Sini.Tyvi at kirkonulkomaanapu.fi
Ti toukokuu 24 14:36:38 EEST 2016


Changemaker-verkosto etsii korkeakouluharjoittelijaa

Harjoittelijan pääasiallisena tehtävänä on avustaa Kirkon Ulkomaanavun Changemaker-verkoston päivittäisissä toimistotehtävissä ja tapahtumajärjestelyissä sekä tukea verkoston paikallisryhmien toimintaa. Tehtäviin kuuluu Changemakerin koulutustapahtumien valmistelu sekä toteutus yhdessä vapaaehtoisten kanssa sekä tapahtumista viestiminen. Lisäksi toimenkuvaan sisältyy avustamista kokouksiin, kampanjatoimintaan, aineistopankkiin ja asiakirjahallintoon liittyen.

Etsimme harjoittelijaa, joka on oma-aloitteinen, toimelias, kyvykäs itsenäiseen työskentelyyn ja omaa hyvät sosiaaliset taidot.  Kokemus tapahtumajärjestämisestä ja kouluttajana toimimisesta sekä muu tehtävään liittyvä kokemus katsotaan eduksi. Pidämme tärkeänä myös hyviä viestintätaitoja sekä kykyä innostaa vapaaehtoisia mukaan toimintaan. Arvostamme Changemaker-verkoston tuntemusta, aiempaa kokemusta vapaaehtoisten kanssa toimimisesta sekä muusta järjestötoiminnasta.

Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa sekä joustavuutta työaikojen suhteen, sillä se sisältää myös iltoja ja viikonloppuja. Ajokortti ja valmius ajaa autoa katsotaan eduksi. Odotamme harjoittelijan voivan työskennellä Changemaker-viikonlopussa 7.–9.10.2016. Toivomme harjoittelijan olevan kiinnostunut vaikuttamistyöstä, ihmisoikeuksista ja kehityspolitiikasta.

Neljän kuukauden mittainen harjoittelu ajoittuu sopimuksen mukaan elo-joulukuulle. Harjoittelun työtuntimäärä on yhteensä noin 600 tuntia, ja harjoittelijalle maksetaan TES:n mukainen tuntipalkka 8,97€/h. Harjoittelu sijoittuu Kirkon Ulkomaanavun Helsingin toimistoon. Haemme ensisijaisesti harjoittelijaa, jolla on oikeus yliopiston myöntämään harjoittelutukeen. Kerrothan tästä hakemuksessasi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus täällä<https://fca.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=75&key=&o=A_RJ&rspvt=dzuf0guaaf40cck00c08c4okkgwow40&ASESSION=kdhb71ok8s5cpao56orktlcq71jgfh39> viimeistään tiistaina 24.5.2016.

Haastattelut tehtävään pidetään maanantaina 30.5.2016 Kirkon Ulkomaanavun toimistolla osoitteessa Eteläranta 8, 00130 Helsinki. Kutsut haastatteluun ilmoitetaan torstaina 26.5.2016.

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun yhteydessä toimiva verkosto, joka tarjoaa vapaaehtois- ja vaikuttamistoiminnan mahdollisuuksia kehityskysymyksistä kiinnostuneille nuorille. Lisätietoa verkostosta: www.changemaker.fi<http://www.changemaker.fi>

Ystävällisin terveisin,

Sini Tyvi
Changemaker-koordinaattori
puh. 050 441 8820
sähköposti: sini.tyvi at kirkonulkomaanapu.fi

Kirkon Ulkomaanapu
Eteläranta 8, PL 210, 00131 Helsinki
www.kirkonulkomaanapu.fi

www.changemaker.fi
www.facebook.com/ChangemakerFinland

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160524/acce7961/attachment.htm>