[kehitysmaaliike-l] VIELÄ EHTII HAKEA: Taksvärkki ry hakee korkeakouluharjoittelijaa

Pamela Arslan pamela.arslan at taksvarkki.fi
Ti toukokuu 24 12:32:09 EEST 2016


Taksvärkki ry on nuorten oma kehitysyhteistyöjärjestö, joka järjestää vuosittain Taksvärkki-kampanjan peruskouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa. Osana Taksvärkki-kampanjaa suomalaisille kouluille tarjotaan globaalikasvatuspalveluita: kouluvierailuita, oppimateriaalia ja työpajoja, joissa luodaan suora yhteys suomalaisten ja kehitysmaiden nuorten välille. Syksyllä 2016 alkava kampanja liittyy Taksvärkki ry:n kehitysyhteistyöhankkeeseen Keniassa.

Etsimme elokuusta 2016 alkaen korkeakouluharjoittelijaa viestinnän ja globaalikasvatuksen tehtäviin sekä keräyskoordinaattoriksi Taksvärkki ry:n toimistolle Helsinkiin.

Harjoittelija työskentelee tiedottajan ohjaamana Taksvärkki ry:n uuden kampanjan ja kehitysyhteistyöhankkeisiin liittyvän hanketiedotuksen parissa sekä avustaa globaalikasvatuksen suunnittelijaa mm. koulutusten järjestämisessä. Myös keräyskoordinaattorin tehtävät kuuluvat harjoittelijan työhön. Tarkat työtehtävät määräytyvät harjoittelijan taitojen ja toiveiden mukaan.Mahdollisia tehtäviä ovat esimerkiksi:

* Taksvärkki-kampanjan toimintojen ja tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen
* Tiedotusmateriaalin kuten uutisten ja blogitekstien kirjoittaminen nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan
* Taksvärkki-kampanjan materiaalitilausten vastaanotto ja postitus

* Suomea kiertävän valokuvanäyttelyn koordinointi
* Kouluyhteistyössä ja koulutuksissa avustaminen

* Mahdolliset käännöstyöt (ruotsi, englanti, espanja) harjoittelijan taitojen mukaan

Etsimme henkilöä, joka on aikaansaava, huolellinen, reipas ja kiinnostunut kehitysyhteistyöstä ja globaalikasvatuksesta. Arvostamme myös sujuvaa kynää ja hyviä kuvankäsittelytaitoja. Harjoittelijalla tulee olla oman koulunsa myöntämä korkeakouluharjoittelutuki.

Harjoittelujakson pituus on 3kk ja toivottu ajankohta aloittamiselle on 8.8. Harjoittelijan on myös päästävä osallistumaan koulutusviikonloppuun 19.-21.8.Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään perjantaina 27.5.2016 sähköpostitse osoitteeseen tiedottaja at taksvarkki.fi.

Harjoittelua koskeviin kysymyksiin vastaa:

tiedottaja Pamela Arslan
tiedottaja at taksvarkki.fi<mailto:tiedottaja at taksvarkki.fi>

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160524/dd1252d6/attachment.htm>