[kehitysmaaliike-l] Vielä ehdit mukaan Keski-Amerikka-tapaamiseen!!

Kirsi Koivuporras-Masuka Kirsi.Koivuporras-Masuka at kepa.fi
Ti toukokuu 17 13:00:22 EEST 2016


Tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisista Keski-Amerikan aiheista. Alustamassa ovat Kepan Nicaraguan toimiston asiantuntija Minna Kuivalainen ja Meri Mononen-Matias Maan ystävien alkuperäiskansat ja yhteys maahan työryhmästä. Tilaisuudessa näytetään myös videoita Nicaraguaan ja Hondurasiin liittyen, ja aikaa on varattu keskustelulle ja verkostoitumiselle. Kahvitarjoilua puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuus on suomeksi.Aika: Keskiviikko 18.5.2016 klo 17-19 (kahvitarjoilu 16.30 alkaen)

Paikka: Kepan koulutustila Dialogi, Elimäenkatu 25-27 (6 krs.)Ohjelma:

- Tervetuloa ja esittelykierros

- Rajoitukset eivät vie toivoa - kansalaisyhteiskunta Nicaraguassa (video)

- Kansalaisyhteiskunnan tila Nicaraguassa (Minna Kuivalainen)

- Miten ilmastonmuutos vaikuttaa Nicaraguassa? (video)

- Tuloksia Observatorion (Observatorio Regional de Tratados de Libre Comercio y Responsabilidad Social Empresarial) tuoreista alueellisista selvityksistä kaivannaissektorista, investoinneista ja ruokaturvasta (Minna Kuivalainen)

- Finnfundin rahoittama Agua Zarca -hanke ja lenca-kansan edustajien Suomen vierailun tuloksia (Meri Mononen-Matias, ja kaksi lyhyttä videota)


Tilaisuuteen voi osallistua myös Skypen välityksessä. Lisätietoja: outi.hakkarainen at kepa.fi<mailto:outi.hakkarainen at kepa.fi>Ilmoittautumiset: jasenpalvelut at kepa.fi<mailto:jasenpalvelut at kepa.fi>, huomiseen kello 14 mennessä!
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160517/fc29b572/attachment.htm>