[kehitysmaaliike-l] Kysely järjestöjen tarpeista

Jussilainen Anna Anna.Jussilainen at minedu.fi
Ke toukokuu 4 11:58:31 EEST 2016


KYSELY JÄRJESTÖJEN TARPEISTA (deadline 10.5.):

Bobonto järjestää viisi kuukautta kestävän Elevator Program -projektin, jonka tarkoituksena on tuoda yritykset ja yhdistykset yhteen ja oppimaan toisiltaan. Tarvitsemme nyt apuanne, jotta projektista tulisi mahdollisimman onnistunut. Ohesta löydätte lyhyen kyselyn, johon vastaaminen vie vain 5 minuuttia ajastanne. Kyse ei ole virallisesta kyselystä ja kuka tahansa organisaation edustajista voi vastata siihen. Tietojanne ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin tarpeidenne kartoitukseen, jotta voimme toteuttaa Elevator Program -projektin niiden mukaisesti.

Kiitämme suuresti avustanne, ja haluamme tarjota jokaiselle kyselyyn osallistuneelle organisaatiolle 30 % alennuksen kahdesta lipusta 8.6.2016 järjestettävään Impact Day - Vahvempia yhdessä tapahtumaan. Tapahtumassa tulee olemaan paneelikeskustelu, jossa edustajat yritys-, yhdistys-, koulutus- sekä valtiosektoreilta tulee keskustelemaan sektoreiden välisen yhteistyön tärkeydestä. Lisäksi tapahtumassa järjestetään workshopeja, joihin osallistujat voivat tuoda omia caseja ja saada näkökulmia ja konkreettisia ehdotuksia monesta eri perspektiivistä.

Vastaamalla kyselyyn saatte myös mahdollisuuden olla mukana muokkaamassa Elevator Program -projektia. Visiomme on luoda kestävä yhteiskunta, jossa yritykset, yhdistykset, kansalaiset, koulutus- ja opetussektori sekä valtio tekevät yhteistyötä luovien ratkaisujen löytämiseksi globaaleihin haasteisiin.

Kyselyyn voit vastata tämän linkin kautta:
https://goo.gl/4brEI2


--
Ystävällisin Terveisin/ Bästa Hälsningar/ Best Regards,
Karim Ali
Founder & CEO , Bobonto
+358 40 672 9777   |  karim.ali at bobonto.com<mailto:karim.ali at bobonto.com>
Helsinki, Finland
www.bobonto.com<http://www.bobonto.com>


Viestin välitti:
Anna Jussilainen
Taiteen kehitysyhteistyön läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskus
Hakaniemenranta 6
PL 1001, 00531 Helsinki
Tel: +35829 533 0808
anna.jussilainen at minedu.fi
www.taike.fi

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160504/3fc195a6/attachment.htm>