[kehitysmaaliike-l] Työpaikkailmoitus: ihmisoikeusasiantuntija

listat listat at kepa.fi
Ti Kesä 28 08:14:59 EEST 2016


Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija, ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö sekä Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. Lähetysseura työskentelee oikeudenmukaisuuden puolesta noin kolmessakymmenessä maassa Afrikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa. www.suomenlahetysseura.fi<http://www.suomenlahetysseura.fi>
Haemme palvelukseemme
Ihmisoikeusasiantuntijaa
kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään vaikuttamistyön yksikköön Helsinkiin.
Tehtävään valittava henkilö vastaa Lähetysseuran vaikuttamistyön suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä ihmisoikeus- ja kehityspolitiikan kysymyksissä sekä kotimaassa että kansainvälisellä tasolla. Asiantuntija työskentelee myös yhdessä Lähetysseuran koti-, ulkomaan- ja viestintäosastojen kanssa vaikuttamistyön tehostamiseksi ihmisoikeuskysymyksissä. Työn painopiste on helposti syrjäytettyjen ryhmien, kuten vammaisten, etnisten vähemmistöjen ja naisten oikeuksissa sekä uskonnonvapauskysymyksissä.
Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa yliopistotasoista koulutusta ja vähintään 5 vuoden työkokemusta, kehitysyhteistyökysymysten ja -politiikan sekä ihmisoikeuksien syvällistä tuntemista, kokemusta vaikuttamistyöstä ja hankehallinnon sekä PME -osaamista. Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot, ja hän toimii luontevasti erilaisissa verkostoissa. Hän työskentelee sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
Arvostamme työkokemusta kehitysmaista ja kansainvälisistä järjestöistä sekä suomalaisen ja kansainvälisen kehitysyhteistyökentän ja kirkon kansainvälisen työn tuntemusta ja ymmärrystä.  Kirjoittamis- ja esiintymiskokemus katsotaan eduksi, sillä tehtäviin kuuluu materiaalien tuottaminen sekä esiintyminen tilaisuuksissa ja mediassa oman vastuualueen kysymyksissä.
Tehtävä alkaa 15.8.2016 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.8.2018.
Hae paikkaa täyttämällä hakulomake viimeistään 8.7.2016 osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi/rekry<http://www.suomenlahetysseura.fi/rekry>
Lisätietoja 27.-30.6. klo 14-16 antaa rauhantyön ja vaikuttamistyön päällikkö Kristiina Rintakoski, kristiina.rintakoski at felm.org<mailto:kristiina.rintakoski at felm.org>, puh. 040 7176 151.
From: Lehtola Riitta [mailto:Riitta.Lehtola at suomenlahetysseura.fi]
Sent: 23. kesäkuuta 2016 9:43
To: Janne Hukka <Janne.Hukka at kepa.fi>; listat <listat at kepa.fi>
Subject: Työpaikkailmoitus: ihmisoikeusasiantuntija

Hei!

Suomen Lähetysseurassa avautuu oheinen ihmisoikeusasiantuntijan paikka haettavaksi.

Riitta Lehtola
hr-asiantuntija
Suomen Lähetysseura
PL 154, 00141 Helsinki
puh. 020 7127 027
www.suomenlahetysseura.fi<http://www.suomenlahetysseura.fi/>

Ojenna auttava kätesi osoitteessa toivoa.fi<http://toivoa.fi/>

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160628/aadd2c0e/attachment.htm>