[kehitysmaaliike-l] Vielä ehtii, dl 14.6. haetaan asiantuntijaa Suomen UNICEFiin

Inka Hetemäki Inka.Hetemaki at unicef.fi
Mon Kesä 13 11:21:56 EEST 2016


Vaikuttamis - ja ohjelmatyön asiantuntija kansainvälisen vaikuttamisen tiimiin

Suomen UNICEF hakee kansainvälisen vaikuttamisen tiimiin monipuolista vaikuttamis- ja ohjelmatyön asiantuntijaa 15.8.2016 alkaen vuodeksi. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus.

Asiantuntijan tehtävänä on tehdä kehityspoliittista vaikuttamistyötä ja vastata osaltamme mm. kestävän kehityksen tavoitteiden edistämisestä. Lisäksi asiantuntija tukee varainhankinnan tiimiä ohjelmatyön asiantuntijana ja vastaa Suomen UNICEFin kautta kohdennetusta rahoituksesta UNICEFin maatoimistoille sisältäen maksatukset, raportoinnin ja viestinnän.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:


·     Vähintään viiden vuoden työkokemusta kehitysmaihin liittyvistä kehityskysymyksistä, vaikuttamis- ja ohjelmatyöstä. Osa työkokemuksesta tulee olla kehitysmaissa hankittua.

·     Erinomaisia analyysi- ja raportointitaitoja.

·     Osoitettua kykyä viestiä selkeästi ja vakuuttavasti erilaisille kohderyhmille.

·     Valmiutta matkustaa tarvittaessa.

·     Erinomaista suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa.

·     Maisterin tutkintoa.

Työssä tarvitset hyviä verkostoitumis- ja neuvottelutaitoja, sosiaalisen median osaamista, kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Toivomme sinulta lisäksi ennakkoluulottomuutta, innostunutta ja luovaa asennetta. Katsomme eduksi mm. seuraavia osa-alueita: ihmis- ja lapsenoikeusasiantuntemus, kokemus yritysyhteistyöstä, rahoitushakemusten laatimisesta ja YK-järjestössä työskentelystä.

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn, erilaisten yhteistyökumppaneiden rajapinnassa. Saat myös näköalapaikan kansainvälisen UNICEFin maailmaan.

Lisätietoja: Kansainvälisen vaikuttamisen ja ohjelmatyön päällikkö, Annika Launiala, puh. 050-575 6797 perjantaina 10.6. klo 9-11.

Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemus, jossa vakuutat meidät siitä miksi meidän tulisi palkata juuri sinut sekä CV viimeistään tiistaihin 14.6.2016 klo. 16 mennessä osoitteeseen rekry1 at unicef.fi. Muista kertoa palkkatoivomuksesi hakemuksessasi.

UNICEF pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.
UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.


https://www.unicef.fi/unicef/avoimet-tyopaikat/vaikuttamis-ja-ohjelmatyon-asiantuntija/
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160613/2da5590b/attachment.htm>