[kehitysmaaliike-l] MUISTUTUS: kysely kehy-leikkausten vaikutuksista, dl. 12.6.

Auli Starck Auli.Starck at kepa.fi
To Kesä 9 09:36:53 EEST 2016


Hei kaikki,

Vielä viimeinen muistutus Kepan kyselystä, jonka tarkoituksena on koota yhteen järjestöjen kokemuksia kehitysyhteistyömäärärajojen leikkauksista. Vastaukset julkaistaan 13.7. Porin SuomiAreenassa. Ennakkokyselyiden perusteella odotettavissa on myös medianäkyvyyttä.

Tähän mennessä olemme saaneet 38 järjestön vastaukset - kiitos teille kaikille. Olisi upeaa, jos vastaajien määrä vielä kasvaisi!

***

Vielä ehtii vastata Kepan kyselyyn!

Kehitysyhteistyömäärärahoista lähti kerralla lähes puolet. Järjestöjen työhön leikkauksilla on merkittäviä vaikutuksia<http://www.kepa.fi/jasensivut/jasenblogi/17450>. Lopulliset seuraukset selviävät kuitenkin vasta pikkuhiljaa, kun hankkeet päättyvät ja toiminta supistuu. Osa vaikutuksista on vasta edessä. Pientä esimakua saa katsomalla tuoreen videon: https://www.youtube.com/watch?v=UNhmYr2ur1I

Auta meitä tekemään näkyväksi leikkaukset koko laajuudessaan ja vastaa kyselyyn 12. kesäkuuta mennessä<https://fi.surveymonkey.com/r/kehyleikkaukset>. Vastauksia käytetään edunvalvonnassa, vaikuttamistyössä ja viestinnässä.

Vastaaminen sujuu arviolta 25-30 minuutissa, mutta avoimissa vastauksissa osalla on mennyt kauemminkin. Osaan vastauksista tarvitaan talouslukuja vuodelta 2015. Vastauksia toivotaan mieluiten yksi per järjestö.

Iso kiitos kaikille jo vastanneille!

Ystävällisin terveisin,
Auli

Auli Starck
Asiantuntija, kansalaisyhteiskunta ja edunvalvonta
Tel  + 358 50 317 6715
auli.starck at kepa.fi<mailto:auli.starck at kepa.fi>
@AuliStarck
skype: kepa_auli_starck

Kepa ry
Elimäenkatu 25-27, 5.krs
00510 Helsinki, Finland
http://www.kepa.fi

Kepa on yli 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntijajärjestö

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160609/8cc6adbf/attachment.htm>