[kehitysmaaliike-l] Vapaaehtoistoiminnan kehittäjät tapaavat jälleen

Jaana Viirimäki Jaana.Viirimaki at kepa.fi
To Kesä 2 12:29:56 EEST 2016


Globaalivastuujärjestöjen vapaaehtoistoiminnan kehittäjät ja koordinaattorit tapaavat jälleen vertaisoppimisen merkeissä keskiviikkona 15.6. klo 14-16 Kepa ry:n tiloissa Vallilassa. Tämän tapaamisemme aiheena on
Toiminnan aloittaminen uudella paikkakunnalla

Lähestymme aihetta kahden esimerkkialustuksen kautta. Toisena näkökulmana on tilanne, jossa innokas järjestön toiminnasta kiinnostunut uusi ihminen ottaa yhteyttä paikkakunnalta, jolla vielä ei ole toimintaa. Miten ryhtyä rakentamaan paikallistoimintaa yhteydenottajan kanssa? Toisena esimerkkinä on tilanne, jossa järjestö haluaa laajentaa toimintaansa uudelle paikkakunnalle ja aloittaa ikään kuin tyhjästä. Miten löytää toiminnasta kiinnostuneita ihmisiä ja miten saada heidät innostumaan uudesta aloitteesta?

Tapaamista ovat valmistelleet Julia Kurki Adoptioperheistä ja Monika Salmivalli Planista. Verkoston tapaamisissa keskeisintä on aina yhteinen keskustelu ja teeman pohtiminen oman järjestön kannalta. Tuo siis mukaan omat ajatuksesi, ongelmasi, ratkaisusi ja uudet ideasi! Näissä tämän vapaamuotoisen verkoston tapaamisissa ovat vuosien varrella kohdanneet niin järjestötyön konkarit kuin juuri aloittaneet uudet toimijat ja kaikki ovat kokeneet saavansa yhteisistä keskusteluista inspiraatiota omaan toiminnan kehittämistyöhönsä. Kannattaa siis varata tuo kesäkuinen parituntinen yhteiseen oppimiseen.

Tapaamisen lopulla suunnittelemme syksyn 2016 kokoontumisia, joten toiveita ja ideoita jatkosta saa mieluusti esittää.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 13.6. osoitteeseen jaana.viirimaki at kepa.fi<mailto:jaana.viirimaki at kepa.fi> ja kerro kahvitarjoilua varten mahdolliset erityisruokavaliotoiveesi. Tapaaminen pidetään osoitteessa Elimäenkatu 27, 6.krs, koulutustila Dialogi.

Ystävällisin terveisin,

Jaana Viirimäki
Järjestökoordinaattori, Mahdollisuuksien torit
Tel +358 50 317 6737
jaana.viirimaki at kepa.fi<mailto:jaana.viirimaki at kepa.fi>
skype: kepa_jaana_viirimaki

Kepa ry
Elimäenkatu 25-27 (5. krs)
00510 Helsinki, Finland
www.kepa.fi<http://www.kepa.fi/>
www.kepa.fi/mahdollisuuksientorit<http://www.kepa.fi/mahdollisuuksientorit>
@kepa_ry
Facebook.com/Kepary
Facebook.com/Mahdollisuuksientori

Kepa on yli 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntijajärjestö.


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20160602/b03fe2d6/attachment.htm>