[kehitysmaaliike-l] KUTSU: Suomi sanoo tervetuloa -kansalaispiknik lauantaina 12.9. klo 15 Kansalaistorilla

Outi Puukko Outi.Puukko at kepa.fi
Mon Syys 7 16:54:01 EEST 2015


Viestin välitti Outi Puukko, KepaKUTSU: Suomi sanoo tervetuloa -kansalaispiknik lauantaina 12.9. klo 15 KansalaistorillaTulkaa mukaan Suomi sanoo tervetuloa  - kansalaispiknikille lauantaina 12.9. klo 15 Kansalaistorille Helsinkiin. Syyskuun 12. päivä Eurooppa osoittaa solidaarisuutta pakolaisille. Kutsumme koko Suomen mukaan toivottamaan hädänalaiset tervetulleiksi myös tänne pohjolan perukoille.


#SuomiSaysWelcome<https://www.facebook.com/hashtag/suomisayswelcome> on osa kansainvälistä #EuropeSaysWelcome<https://www.facebook.com/hashtag/europesayswelcome> -liikettä.


Haluamme näyttää, että Suomessa välitetään. Tulkaa mukaan vaikuttamaan sekä päättäjiin että kansalaisiin. Yhteisvoimin toivomme päättäjiltämme inhimillisesti kestäviä päätöksiä ja rohkeutta vastata maailman meille heittämään haasteeseen.


Toivomme mukaan kaikkia, jotka jo toimivat kodeistaan paenneiden puolesta sekä kaikkia, jotka vasta pohtivat mitä tehdä kaikkein heikoimmassa asemassa olevien hyväksi.


Tässä kolme konkreettista askelta, mitä sinä tai järjestösi voi tehdä:


1) OSALLISTUMINEN PÄÄTAPAHTUMAAN HELSINGISSÄ

Kerää porukka ja saavu Kansalaistorille lauantaina 12.9 klo 15. Ota mukaan viltit sekä eväät, ja tule paikan päälle nauttimaan tunnelmasta. Ja levitä sanaa omissa joukoissasi! Kansalaistorille tarvitaan myös apukäsiä tapahtuman käytännön järjestelyihin.Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/814856351945912/

Kutsu, jaa, levitä! #SuomiSaysWelcome


2) JÄRJESTÄ OMA PIKNIK TAI MUU TAPAHTUMA

Järjestä oma #suomisayswelcome-piknik siellä missä haluat. Mitä useammalle paikkakunnalle näitä saamme, niin sitä hienompaa!


Tilaa meiltä materiaalipaketti osoitteesta suomisayswelcome at gmail.com<mailto:suomisayswelcome at gmail.com>, jossa tulostettavia ja jaettavia julisteita ja flaijereita. Perusta oma Facebook-tapahtuma ja kutsu ihmiset mukaan. Ja kerro tästä kaikesta myös muille sanoin, kuvin, videoin. Lisää aina tunniste #suomisayswelcome.


3) TULE KERTOMAAN TYÖSTÄ PAKOLAISTEN HYVÄKSI

Jos järjestösi tekee jo työtä kotoaan paenneiden puolesta, tule kertomaan työstänne ja vapaaehtoismahdollisuuksista tapahtumaan. Kokoamme alueelle infopisteitä, joissa ihmiset voivat tutustua järjestöjen ja aktiiviporukoiden työhön. Varmistetaan, että jokainen halukas löytää kanavan auttaa - ja että työ jatkuu piknikin jälkeenkin. Jos olet kiinnostunut tästä, ota yhteys: aleksej.fedotov at filosofianakatemia.fi<mailto:aleksej.fedotov at filosofianakatemia.fi>


Lisätietoja tapahtumasta saat osoitteesta: suomisayswelcome at gmail.com<mailto:suomisayswelcome at gmail.com> ja Twitter: @TorillaOnTilaa

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20150907/07622d2c/attachment.htm>