[kehitysmaaliike-l] Vielä ehdit mukaan Educa-messujen Kansalaisvaikuttamisen torille tammikuussa 2016 - DL 17.6.

Sanna Rekola Sanna.Rekola at kepa.fi
Mon Kesä 8 17:18:31 EEST 2015


Vielä kerran: ilmoittaudu nyt Educa-messujen Kansalaisvaikuttamisen torille! Ilmoittautumisten deadline on 17.6.2015. Järjestöjen yhteisellä osastolla näkyvyys lisääntyy ja hinnat ovat muita messupaikkoja edukkaammat. Olkaa yhteydessä myös, jos jaettu paikka toisen järjestön kanssa kiinnostaa!

Lämpimin terveisin,
Sanna Rekola
Kepa


Tervehdys,

Educa on vuosittain järjestettävä valtakunnallinen opetusalan koulutustapahtuma, jossa Kepan koordinoima globaalikasvatusverkosto on mukana yhteisellä Kansalaisvaikuttamisen tori -osastolla<http://www.globaalikasvatus.fi/verkosto/educa-messut>. Educa<http://www.messukeskus.com/Sites1/Educa/Sivut/default.aspx> järjestetään Helsingin Messukeskuksella seuraavan kerran 29.-30.1.2015.
Vaikka seuraavaan Educaan on vielä aikaa, ilmoittautuminen on käynnissä nyt! Kansalaisvaikuttamisen torille tulee ilmoittautua mukaan jo 17.6. mennessä, jotta valmisteluissa pysytään aikataulussa. Tässä ilmoittautumisohjeet:

·     Ilmoittaudu messuille viimeistään 17.6. Messukeskuksen verkkosivujen kautta (www.messukeskus.com/varaaosasto<http://www.messukeskus.com/varaaosasto>). Verkkoilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään tulee laittaa viite Kansalaisvaikuttamisen tori. HUOM! Kansalaisvaikuttamisen torilla ständit voivat olla neliömäärältään parillisia (2,4,6...) alkaen kahdesta neliöstä.

·     Laita viestiä myös minulle (järjestö, yhteyshenkilö ja osaston neliömäärä), niin voin lisätä yhteyshenkilönne järjestöjen ensi vuoden Educa-listalle ja varmistaa, että teidät sisällytetään Kansalaisvaikuttamisen torin suunnitelmaan. Kertokaa myös, mikäli teillä on muita toiveita osastopaikkanne suhteen!

Ensimmäinen info-/suunnittelutapaaminen järjestetään syyskuussa. Tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan mukaan ilmoittautuneille hyvissä ajoin.Vastaan mielelläni kysymyksiin, olkaa yhteyksissä, jos kysyttävää!Lisätietoa:

·     Educa 2016<http://www.messukeskus.com/Sites1/Educa/Sivut/default.aspx>

·     Kansalaisvaikuttamisen tori<http://www.globaalikasvatus.fi/verkosto/educa-messut>

Lämpimin terveisin,

Sanna Rekola

p. 050 317 66 97

Kepa

* * *
Sanna Rekola
Järjestökoordinaattori / Coordinator for Member Organisations

Kepa ry
Elimäenkatu 25-27 (5. krs.), 00510 Helsinki
Tel. +358 50 317 6697
Email. sanna.rekola at kepa.fi<mailto:sanna.rekola at kepa.fi>
www.kepa.fi<http://www.kepa.fi> / www.globaalikasvatus.fi<http://www.globaalikasvatus.fi/>

Kepa is an NGO platform and an expert organisation working with global development issues.

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20150608/c4d20c99/attachment.htm>