[kehitysmaaliike-l] FW: Suomen luonnonsuojeluliitto hakee ympäristönsuojelun suojeluasiantuntijaa vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen

Niklas Kaskeala Niklas.Kaskeala at kepa.fi
To Kesä 20 14:05:14 EEST 2013


Suomen luonnonsuojeluliitto (SLL) hakee keskustoimistoonsa suojeluasiantuntijaa (painopisteenä ympäristönsuojelu) vakinaiseen työsuhteeseen.

Suomen luonnonsuojeluliitto ry (SLL) on suurin Suomessa toimiva ympäristöjärjestö. SLL on toiminut jo 75 vuotta suomalaisen luonnon ja puhtaan elinympäristön säilyttämiseksi. Maanlaajuiseen toimintaverkostoon kuuluu noin 180 paikallisyhdistystä, 15 luonnonsuojelupiiriä sekä nuorisojärjestö Luonto-Liitto.

Suojeluasiantuntija vastaa SLL:n ajankohtaisesta ympäristönsuojelutoiminnasta, jota hän suunnittelee ja toteuttaa yhdessä muiden työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa.

Monipuolisen työnkuvan painopistealueita ovat muun muassa ilmasto- ja energiakysymysten seuranta ja vaikuttamistyö sekä liiton kaivostoiminnan koordinointi. Työtehtävät sisältävät laaja-alaisesti myös muita ympäristönsuojelun osa-alueita, esimerkiksi kestävää tuote- ja tuotantopolitiikkaa sekä tulevaisuuden uusia ympäristökysymyksiä.

Tehtäviin kuuluu luonnon edunvalvonta erilaisissa ympäristönsuojeluun liittyvissä työryhmissä ja toimikunnissa, kampanjatyö sekä lausuntojen valmistelu. Suojeluasiantuntija osallistuu myös koulutustoimintaan sekä markkinointi- ja muuhun viestintään omalla vastuualueellaan.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja, hyvää ympäristönsuojeluasioiden osaamista sekä kokemusta ympäristövaikuttamisesta.

Arvostamme laaja-alaista ympäristöasioiden ja juridista osaamista, yhteiskunnallista kontaktiverkostoa, hyviä viestintä- ja esiintymistaitoja, kielitaitoa sekä halua ja kykyä työskennellä vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Työhön kuuluu myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä satunnaista matkustelua. Aikaisempi kokemus järjestötyöstä katsotaan eduksi.

Työsuhde on kokoaikainen ja palkkaus sovitaan Suomen luonnonsuojeluliiton työehtosopimuksen (ERTO PR 3) mukaisesti (n. 2260-2500 euroa/ kk aikaisemmasta työkokemuksesta riippuen).

Työsuhde alkaa 2.9.2013 tai mahdollisimman pian sen jälkeen.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan sähköpostilla osoitteeseen jouni.nissinen at sll.fi. Hakemusten on oltava perillä viimeistään ke 7.8.2013.

UNELMADUUNI RAKENTEISIIN USKOVALLE MAAILMANPARANTAJALLE!

Lisätietoja:

- vt. suojeluasiantuntija Hanna Hakko, hanna.hakko at sll.fi, 050 345 4411
- suojelupäällikkö Jouni Nissinen, jouni.nissinen at sll.fi, 040 828 1881


Viestin välitti:
Niklas Kaskeala
Kehityspoliittinen asiantuntija - Ilmastopolitiikka 
Kepa ry