[kehitysmaaliike-l] MUISTUTUS: Suomen Pakolaisapu etsii harjoittelijaa

Saara Simonen saara.simonen at pakolaisapu.fi
Ti Kesä 11 09:01:14 EEST 2013


Vielä on aikaa hakea!

Suomen Pakolaisapu etsii harjoittelijaa

Suomen Pakolaisapu etsii harjoittelijaa vapaaehtoistoiminnan tukitehtäviin. Vähintään kolmen kuukauden harjoittelu alkaa syyskuussa. Harjoittelija työskentelee Pakolaisavun Helsingin toimistossa vapaaehtoistoiminnan suunnittelijan ohjauksessa. Harjoittelijalla on oltava korkeakoulun maksama harjoittelutuki tai muu vastaava tuki.

Harjoittelija on mukana vapaaehtoistoiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Toimenkuviin kuuluvat mm. vapaaehtoisten rekisterin ylläpito, vapaaehtoisten yhteisten tapaamisten suunnittelussa ja käytännön toteuttamisessa avustaminen, tapahtumien järjestelyt ja järjestön edustaminen eri tapahtumissa sekä toimistotehtävät.

Työssä oppii käytännön kokemusten kautta maahanmuuttaja- ja pakolaisuuskysymyksistä sekä pääsee sisälle vapaaehtoistoiminnan maailmaan työntekijä näkökulmasta. Hakijalta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, huolellista ja järjestelmällistä työskentelyotetta, omaa kokemusta vapaaehtoistoiminnasta kansalaisjärjestössä, sosiaalista luonnetta, perustietotekniikan hallintaa ja aitoa kiinnostusta pakolaisuus- ja maahanmuuttokysymyksiä kohtaan. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä. Aiempi työkokemus katsotaan eduksi.

Toivomme hakijoiden lähettävän vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n 16.6. mennessä sähköpostitse osoitteeseen  <mailto:%3Ca%20href=> saara.simonen at pakolaisapu.fi<mailto:saara.simonen at pakolaisapu.fi> Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Lisätietoja antaa vapaaehtoistoiminnan suunnittelija Saara Simonen ti 4.6. klo 10-12 ja to 13.6. klo 9-11, puh. 044 7571 738. Haastattelut tapahtuvat 18. ja 19. kesäkuuta.

Suomen Pakolaisapu tukee pakolaisia ja maahanmuuttajia toimimaan aktiivisesti arjessa ja yhteiskunnan jäseninä. Suomen Pakolaisapu on vuonna 1965 perustettu suomalainen kansalaisjärjestö.

Lisätietoa www.pakolaisapu.fi<http://www.pakolaisapu.fi/>
Viestiä saa välittää eteenpäin

Saara Simonen
Vapaaehtoistoiminnan suunnittelija
Suomen Pakolaisapu ry/Finnish Refugee Council

Kaikukatu 3, 4. krs
00530 Helsinki
p. 044-7571738
www.pakolaisapu.fi<http://www.pakolaisapu.fi/>

Suomen Pakolaisapu tukee pakolaisia ja maahanmuuttajia toimimaan aktiivisesti arjessa ja yhteiskunnan jäseninä.

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20130611/0217e1cf/attachment.htm>
-------------- seuraava osa --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: ATT00001.txt
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20130611/0217e1cf/attachment.txt>