[kehitysmaaliike-l] Kutsu järjestöille: Ilmoittaudu kansalaisvaikuttamisen torille Educa-messuilla 24.-25.1.14

Minna Mannert Minna.Mannert at kepa.fi
To Kesä 6 10:06:57 EEST 2013


Opetusalan valtakunnallinen suurtapahtuma Educa järjestetään seuraavan kerran 24.-25.1.2014 Helsingin Messukeskuksessa. Kansalaisjärjestöt esittäytyvät yhteisellä Kansalaisvaikuttamisen torilla, jonka koordinoinnista vastaa Kepa.
Järjestöt ovat osallistuneet Educa-messuille jo useana vuonna yhteisellä messualueella nimeltä Kansalaisvaikuttamisen tori. Alueella jokaisella osallistujalla on oma esittelypisteensä, mutta yhteinen alue on tuonut järjestöille näkyvyyttä tapahtumassa. Kansalaisvaikuttamisen tori tarjoaa järjestöille mahdollisuuden esitellä omaa asiantuntemustaan, globaaleihin teemoihin liittyviä pedagogisia menetelmiään ja materiaaliaan. Torialue on kasvanut vuosi vuodelta ja tammikuussa 2013 mukana oli 34 järjestöä. Aluetta on tarkoitus elävöittää myös yhteisellä ohjelmalla, mm. opettajien nurkkauksella, jonka suunnittelusta vastaavat järjestöt yhdessä.
Mikäli järjestösi on kiinnostunut osallistumaan Educa-messujen Kansalaisvaikuttamisen torille lähetä viestiä osoitteeseen: globaalikasvatus at kepa.fi<mailto:globaalikasvatus at kepa.fi> tai ilmoittaudu puhelimitse numeroon 050 3176697 / Minna Mannert mahdollisimman pian, mieluusti 16.6 mennessä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä:

  *   järjestösi nimi
  *   järjestösi yhteyshenkilön yhteystiedot sekä
  *   järjestösi tarvitsema neliömäärä.

Samalla voit kertoa toiveistasi yhteiseen osastoomme, opettajien nurkkaukseen ja omaan esittelypisteeseesi liittyen. Kansalaisvaikuttamisen tori on tapahtumassa suurehko alue ja järjestäjät aloittavat alueen suunnittelun jo kesän aikana. Siksi on tärkeätä, että arvio Kansalaisvaikuttamisen torin osallistujista saadaan mahdollisimman varhain. Virallinen ilmoittautumisaika messuille päättyy 31.8.2013.

HUOM! Kepalle ilmoittautumisen lisäksi kaikkien Educa-messujen näytteilleasettajien tulee ilmoittautua tapahtumaan Educan virallisella verkkosivulla<http://www.finnexpo.fi/Sites1/Educa/Naytteilleasettajat/messuille/Sivut/default.aspx>. Mainitse ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja -kentässä, että olette mukana Kansalaisvaikuttamisen torilla.

Oman messupisteen kustannuksista ja rakentamisesta vastaa kukin Kansalaisvaikuttamisen torille osallistuva järjestö itse, mutta seinät, matot ja perusvalaistus kuuluvat alueeseen. Alueella on mahdollisuus myös 2 neliömetrin "ministändiin". Vuoden 2014 mukaan tulevat järjestöt kutsutaan myös koolle suunnittelu- ja arviointikokoukseen, joissa suunnitellaan ja arvioidaan opettajan nurkkauksen ohjelmaa ja muita yhteisiä asioita.

Messuilla on mahdollisuus järjestää myös omia ohjelmanumeroita, tietoiskuja tai työpajoja. Myös näiden varaamisesta jokainen järjestö vastaa itse. Vuonna 2013 messuilla vieraili 15 100 opetus- ja kasvatusalan ammattilaista.


Minna Mannert
Järjestökoordinaattori / Coordinator for Member Organisations

Kepa ry
Töölöntorinkatu 2 A, 00260 Helsinki, Finland
Tel. +358 50 317 6697
Email: minna.mannert at kepa.fi<mailto:minna.mannert at kepa.fi>
www.kepa.fi<http://www.kepa.fi> / www.globaalikasvatus.fi<http://www.globaalikasvatus.fi>

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20130606/a4347049/attachment.htm>