[kehitysmaaliike-l] Suomen UNICEF hakee digituottajaa

Saila Lindroos Saila.Lindroos at unicef.fi
Pe Maalis 2 17:19:28 EET 2012


Digitaalisen viestinnän tuottaja
Tarjoamme haastavan tehtävän osana dynaamista viestinnän tiimiämme vakaasti kasvaneessa ja arvostetussa YK-järjestössä, joka katsoo tulevaan haastajan silmin.

Olet tuloshakuinen ja kokenut tiimipelaaja. Sinulta onnistuu digitaalisten viestinnän, kampanjoiden ja palvelujen suunnittelu, kehittäminen ja ostaminen. Kehität strategiaa ja suunnitelmia yhteistyössä ja jalkautat ne itsenäisesti sekä aloitteellisesti kädet savessa. Koulutat henkilökuntaa ja vapaaehtoisiamme digityökalujen käytössä.

Osaat mitata digitaalista viestintää ja analysoida tulosten merkitystä. Tunnistat kehitysmahdollisuuksia, altistat ne analyyttiselle arvioinnille, ja jalkautat tärkeimmät sitkeästi käyttöön. Sinulla on kokemusta kuinka crowdsourcing palvelee organisaatiota ja sen tukijoita.

Seuraat alan kehitystä, verkotut ja vaikutat. Sinulle ovat tuttuja verkko, some ja pienemmät ruudut. Sinulla on kokemusta monikanavajulkaisemisesta.

Pääset kehittämään vasta perustettua viestinnän yksikköämme ja toteutat merkittäviä suomalaisia monikanavakampanjoita joskus kovankin paineen alla. Digipalveluitamme kehität kvartaalitaloutta kauemmas katsoen. Tässä työssä olet mukana luomassa pysyviä muutoksia lapsille kaikkialla maailmassa.

Odotamme:

  *   Vähintään seitsemän vuoden työkokemusta digitaalisten kampanjoiden, palvelujen ja viestinnän käyttäjälähtöisestä suunnittelusta ja toteuttamisesta.
  *   Osaat demonstroida vahvat näytöt viestinnän, markkinoinnin, vaikuttamisen tai varainhankinnan alalta.
  *   Alaan valmentavaa akateemista tutkintoa.
  *   Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.
Arvostamme:

Kokemusta sekä järjestö- että yritysmaailmasta. Kokemusta niin Suomesta kuin maailmalta. Kykyä arvostaa niin kehitystä kuin jatkuvuuttakin.

Uusi toimenkuva on vakituinen. Tarjoamme kotimaisten järjestöjen normaalin palkkatason.

Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Jussi Kivipuro puhelimitse ja skype chatin kautta ma 20.2. klo 10:30-11:30 ja ke 29.2. klo 15:15-16:30. p. 040 77 234 07, skype: jussi.kivipuro

Jätä hakemuksesi ja CV viimeistään ma 5.3.2012 alla olevasta linkistä.

http://www.unicef.fi/digituottajaSaila

Saila Lindroos
Viestinnän assistentti
Suomen UNICEF
Lautatarhankatu 6
00580 Helsinki
Tel: +358 505606477
saila.lindroos at unicef.fi<mailto:eija.oksanen at unicef.fi>

www.unicef.fi
unite for children

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20120302/55f68291/attachment.htm>