[kehitysmaaliike-l] Tilaa Plan Suomen Lapset kriisien kuvissa -media- ja taidekasvatusopas

Myllyaho, Piia Piia.Myllyaho at plan-international.org
To Tammi 27 09:15:41 EET 2011


Plan Suomen suosittu media- ja taidekasvatusopas Lapset kriisien kuvissa käsittelee median ja taiteen antamaa kuvaa kriiseissä elävien lasten tilanteesta sekä avaa kriisikuvien taustoja, syntyä sekä niiden vaikutusta. Median ja taiteen kuvat kriiseissä elävistä lapsista kertovat myös heidän oikeuksistaan, mutta avaavat silmiä ihmisoikeuksille myös laajemmin.
 
Erityisesti lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten opettajille, museopedagogeille sekä muille nuorten parissa työskenteleville suunnattu julkaisu koostuu asiantuntija-artikkeleista, taiteen ja median kuvista sekä kattavasta tehtäväosiosta. Julkaisun tavoitteena on kehittää nuorten media- ja kuvanlukutaitoja sekä lisätä tietämystä lapsen oikeuksista ja kehitysmaiden lasten asemasta.
 
Maksuttoman Lapset kriisien kuvissa -media- ja taidekasvatusoppaan voi tilata postituskulujen hinnalla osoitteessa http://www.plan.fi/opetusmateriaalit 
Oppaan artikkelit ja tehtäväosio löytyvät pdf-muodossa Planin nettisivuilta osoitteesta www.plan.fi/muut-suomenkieliset-julkaisut
 
Julkaisu on toteutettu yhteistyössä Valtion taidemuseon Kehittäminen ja yhteiskuntasuhteet -yksikön Kehyksen, Museopedagogisen yhdistyksen Pedaali ry:n ja Lasten ja nuorten taidekeskuksen kanssa ja se on tuotettu ulkoasiainministeriön tuella.
 
Lapset kriisien kuvissa -media- ja taidekasvatusopas esittelyssä myös viikonlopun Educa-messuilla Plan Suomen messuosastolla 3K39, tervetuloa!
 
 
Tutustu myös muihin maksuttomiin julkaisuihimme ja materiaaleihimme http://www.plan.fi/opetusmateriaalit
 
Talvisin terveisin
 
Plan Suomi Säätiö
Kotimaan työ
 

 
--------------------------------------------------------------------------
Any opinions expressed in this message and any attachments are those of the sender only and do not necessarily represent the views of Plan. Internet communications are not secure and Plan accepts no responsibility for the content of this e-mail.
The information contained in this message and any attachments is intended solely for the use of the person(s) to whom the message is addressed. The information may be confidential and, if you are not the intended recipient, you must not copy, distribute or take any action in relation to it.
For the content of this e-mail to be contractually binding, it must be signed by an authorised representative of Plan.
Plan Finland: registered in Finland no. 1498487-2.
Registered address: Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki, Finland
--------------------------------------------------------------------------
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20110127/e5a38117/attachment.htm>


More information about the kehitysmaaliike-l mailing list