[kehitysmaaliike-l] Muistutus: Ilmoittaudu Vapaaehtoistoiminnan syysmarkkinoiden työpajoihin 7.9. mennessä

Karoliina Tikka karoliina.tikka at alli.fi
Ti Elo 30 17:13:33 EEST 2011


Mitä uusia tuulia on yhdistysten varainhankinnassa? Miten järjestöjen vapaaehtoistoimintaa voi kehittää ja johtaa entistä suunnitelmallisemmin? Mistä ideoita vapaaehtoisten rekrytointiin ja sitouttamiseen? Miten vapaaehtoistoiminnan taloudellista arvoa voi mitata? Miten kertoa vapaaehtoistoiminnassa opitusta ulospäin?

Nämä ja monet muut aiheet ovat esillä Vapaaehtoistoiminnan syysmarkkinoilla Helsingissä. Syysmarkkinoiden ohjelmassa on 14.-16.9. työpajoja ja koulutuksia, joista voi poimia itseä kiinnostavat tilaisuudet. Tilaisuudet on suunnattu vapaaehtois- ja järjestötoiminnan parissa toimiville ja työskenteleville sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuuksiin on ilmoittautuminen 7.9. mennessä. Tapahtuma on maksuton. Ohjelma, ilmoittautumisohjeet sekä lisätietoja on osoitteessa www.tuntitili.fi/syysmarkkinat.

Lauantaina 17.9. klo 12.00-16.00 esitellään vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia kaikille avoimessa toritapahtumassa. Luvassa on esityksiä, musiikkia, tietoiskuja sekä yli 60 järjestöä esittelemässä toimintaansa. Tarjolla on pieniä ja suuria tehtäviä vapaaehtoisena.

Tapahtumapaikkana toimii Eurooppa-sali (Malminkatu 16) ja lauantaina myös Kampintori (Fredrikinkadun ja Malminkadun kulmassa). Vapaaehtoistoiminnan syysmarkkinat on yksi Euroopan vapaaehtoistoiminnan vuoden päätapahtumista.

Tervetuloa käynnistämään syksy Vapaaehtoistoiminnan syysmarkkinoilla!

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20110830/7fddd291/attachment.htm>