[kehitysmaaliike-l] Changemaker-viikonloppu 7.-9.10.2011

Hanna Mithiku Hanna.Mithiku at kirkonulkomaanapu.fi
Ke Elo 24 12:24:14 EEST 2011


Maailmanmuuttajat kokoontuvat 7.-9.10. Changemaker-viikonloppuun Särkisaaren Leiri- ja kurssikeskukseen Jämsään. Changemaker on vapaaehtois- ja vaikuttamistoiminnan verkosto kehityskysymyksistä kiinnostuneille nuorille ja nuorille aikuisille (www.changemaker.fi ).

 

Viikonlopussa saat tietoa kaikista Changemakerin pysyvistä teemoista; rauhasta, ympäristöstä ja velasta. Pääset myös harjoittelemaan maailmanmuuttajalle tärkeitä taitoja ja viettämään aikaa uusien ja vanhojen ystävien kanssa. Luvassa on muun muassa koulutusta aseviennistä, taitopajoja lehtikuvaamisesta ja luovasta kirjoittamisesta sekä tietenkin rentoa yhdessäoloa. Viikonloppu huipentuu Velan vangit  -tempaukseen sunnuntaina Tampereella.

 

Viikonlopun hinta on 20 euroa, paitsi ensikertalaisille viikonloppu on ilmainen. Matkoissa omavastuuosuus on 20 euroa, jonka ylittävän osan Changemaker korvaa. Viikonloppuun on yhteiskuljetus Tampereelta (lähtö klo 18).

 

Lisätietoja ja Ilmoittautumiset 20.9. mennessä Hanna Mithikulle (hanna.mithiku at kirkonulkomaanapu.fi). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi ja mahdollinen erityisruokavaliosi. Alaikäiset tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistumiselle. 

 

Tottakai voimme muuttaa maailman! Ja yhdessä se on paljon hauskempaa! 

 

 

 

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20110824/55c6f48c/attachment.htm>