[kehitysmaaliike-l] Tyhjä kulho 2007, Tervetuloa!

Tuuli Lahti Tuuli.Lahti at unicef.fi
Pe Syys 21 10:20:13 EEST 2007


Monta tapaa osallistua
TÄYTÄ TYHJÄ KULHO 

Tyhjä kulho -tapahtuma järjestetään Suomessa jo viidennen kerran lauantaina 22.9.2007 klo 11-14, nyt toista kertaa osana Helsinki Design Weekin tapahtumia. Rahalahjoitusta vastaan vierailijat saavat valita mieleisensä keiton ja kulhon, jonka he saavat mukaansa muistutukseksi siitä, että maailmassa on paljon tyhjiä kulhoja. Paikkana on tänäkin vuonna Tuomiokirkon krypta. 

Lahja UNICEFille - lahja itselle

Vieraat saavat lahjoituksellaan UNICEFille lahjan keraamikolta, ravintolalta, muusikoilta sekä lukuisilta muilta vapaaehtoisilta, jotka omalta osaltaan auttavat tapahtuman onnistumisessa. 12 euron minimilahjoituksella pystytään esimerkiksi turvaamaan yhden lapsen vuoden koulunkäynti. 

Tyhjä kulho -tapahtumasta kertyneet varat menevät UNICEFille, joka tekee työtä sen eteen, että kaikilla lapsilla olisi puhdasta juomavettä kulhossaan ja vessa lähellä. Tätä työtä tehdään yli 90 maassa, joissa tilanne on heikoin: rakennetaan kaivoja ja vessoja, puhdistetaan vanhoja vesipisteitä ja annetaan lapsille ohjeita puhtaudesta. Näin lapset eivät sairastu niin helposti ja tytötkin pääsevät kouluun - vedenhaku kun on juuri tyttöjen tehtävä ja siihen saattaa mennä koko päivä. Myös kouluihin perustetaan vedenottopisteitä ja rakennetaan erilliset vessat tytöille ja pojille. 

Yhteistyössä Helsinki Design Weekin kanssa

Helsinki Design Week ja Tyhjä Kulho tekevät yhteistyötä SUOMI 90 -juhlavuoden kanssa. Tänä vuonna luomisprosessiin kutsutaan mukaan uussuomalaiset. Heidän oma kulttuuritaustansa näkyy varmasti kulhojen väreissä ja ornamenteissa.

Tervetuloa Kryptaan iloiselle lounaalle !
Olisin kiitollinen jos lähetätte tämän viestin eteenpäin ystävillenne ja työtovereillenne.


Ystävällisin Terveisin,

Helena Sarvela, keraamikko
www.tyhjakulho.fi

<http://www.tyhjakulho.fi/> 

Helena Sarvela, keraamikko/muotoilija                                                                

Eva Helena Spoof (ent. Sarvela), 
Oy UDUMBARA Ab
Kallio, Kaarlenkatu 15
00530 HELSINKI

tel.+ 358 9 7733 607
GSM + 358 50 524 9192 
http://www.udumbara.fi/
mailto:keramiikkaa at udumbara.fi 

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20070921/bf471d79/attachment.html